Wilma Groothuis
Wilma Groothuis School 14 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

5x leuke Pokémon schoolspullen (+ gave winactie)

Hoewel we nu nog midden in de zomervakantie zitten, moeten we ook langzamerhand beginnen te denken aan het nieuwe schooljaar. Nieuwe schoolspullen zijn altijd welkom en hoe leuk is het als het van Pokémon is? Met ook nog eens een toffe winactie kun jij je kind heel blij maken.

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke producten van Pokémon, dat het bijna lastig kiezen wordt. Maar geen zorgen, wij zullen je helpen met het vinden van de leukste schoolspullen.

Na de vakantie

Misschien zit jij nu lekker op je strandbedje een boek te lezen, terwijl je kinderen zich vermaken in het zand of het water. Heerlijk die vakantieperiode, even helemaal nergens aan denken en lekker ontspannen. We snappen dat je misschien nog helemaal niet bezig wilt zijn met dingen na de vakantie, maar geloof ons: deze producten en winactie wil je niet missen. Zelfs niet op vakantie.

Pokémon is nog steeds enorm populair onder kinderen, dat merk je wel aan de hoeveelheid producten die je er tegenwoordig van kunt krijgen. Ben jij op zoek naar leuke, nieuwe schoolspullen voor jouw kind? Dan zit je met Pokémon dus zeker goed. Wij vertellen je welke schoolspullen je zeker in je winkelmandje moet leggen.

Leuke Pokémon schoolspullen

Met deze schoolspullen van Pokémon maak jij je kind zeker blij.

1. Rugtas

Is het tijd voor een nieuwe schooltas? Dan heb je geluk, want er zijn meerdere leuke rugtassen van Pokémon, voor ieder kind wat wils. Neem bijvoorbeeld deze vrolijke Pokémon Pikachu rugtas. Er passen genoeg spullen in de tas en je kunt ook nog eens twee drinkbekers kwijt aan beide zijkanten.

2. Broodtrommel

Met een Pokémon broodtrommel maak jij je kind sowieso heel blij. Deze praktische broodtrommel is ideaal om mee te nemen naar school of bijvoorbeeld met een dagje weg. Wedden dat jouw kind elke dag zijn eten op heeft?

3. Drinkfles

Bij een leuke broodtrommel hoort natuurlijk ook een mooie drinkfles van Pokémon om het af te maken. Deze drinkfles met onder andere Pikachu erop is ook al zo vrolijk en je kunt hem dus makkelijk meenemen in de rugtas van hierboven.

4. Schrift

Als je een rugtas hebt, moet je natuurlijk ook spullen hebben die je erin kunt doen. Dit leuke notieboekje van Pokémon vindt je kind vast hartstikke leuk om mee te nemen naar school. In zo’n schrift wil hij gewoon schrijven, dus wat zal hij goed gaan opletten.

5. Potloden en stiften

Op school heb je natuurlijk pennen en potloden nodig. Met deze grote set van potloden, stiften en zelfs krijtjes kan je kind weer een tijdje vooruit. Oké, het is misschien niet alleen maar voor op school, maar ook thuis kan je kind zich ermee vermaken, want er zitten ook nog kleurplaten bij.

Pokémon winactie

Om het nieuwe schooljaar te vieren heeft Pokémon een speciaal back2school pakket samengesteld die wij mogen weggeven.

Het pakket bevat onder andere een Pokémon pennendoosje + 2 Pokémon Trading Card Game booster packs, een Lechonk of Smoliv gum + 2 Pokémon Trading Card Game booster packs, en een Pokémon TCG: Collector Chest waarin nog eens 6 boosters en 3 glimmende kaarten van Sprigatito, Fuecoco en Quaxly inzitten. Kortom, allerlei items om het nieuwe schooljaar goed mee te beginnen en waarmee jouw kids bovendien hun verzameling Pokémon kaarten kunnen uitbreiden om met elkaar te ruilen of om mee te spelen.

Wil jij meedoen aan de winactie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]Je kunt nog tot en met zondag 20 augustus meedoen!

pokemon winactie
pokemon winactie

10 dingen die iedere ouder denkt in de laatste weken voor de zomervakantie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.