Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Vrije Tijd 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

5x betaalbare LEGO-pakketten als verjaardagscadeau

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil hij of zij graag LEGO hebben? Een leuk LEGO-pakket is niet zo makkelijk te vinden, zeker niet voor een redelijke prijs. Hieronder staan vijf toffe LEGO-pakketten, die jouw kind zeker leuk vindt om te krijgen. Kijk je mee?

En zo zie je maar dat een groot LEGO-pakket niet al te duur hoeft te zijn. Deze prijzen zijn redelijk en zorgen daarnaast voor urenlang bouw- en speelplezier.

Leuke en betaalbare LEGO-pakketten

LEGO Disney ‘Up’ huis

Is jouw kind dol op de Disney en Pixar film ‘Up’? Dan wordt hij of zij zeker blij van deze set. De set bevat een deel van het bekende huis met een schoorsteen en ballonnen. Daarnaast kun je ook twee LEGO-minifiguren (Carl en Russell), de hond Dug, een rugzak en een avonturenboek terugvinden. De set bevat 598 onderdelen, wat voor extra veel en lang bouwplezier zal zorgen.

LEGO Creator exotische papegaai

Deze set van LEGO Creator is perfect voor dierenliefhebbers. Van deze set kun je maar liefst drie dieren maken, waaronder een papegaai die zijn lichaam volledig kan draaien, terwijl hij op een boomtak zit. Liever een kikker? Ook die kan je maken. De kikker kan zelfs zijn poten bewegen. Daarnaast kun je ook een vis maken, die diep in de zee zwemt. Deze 3 in 1 set zal zorgen voor urenlang creatief bouwplezier.

LEGO Friends huisdieren opvangcentrum

Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Verras je kind dan met een huisdieren opvangcentrum. Deze set bevat naast het opvangcentrum ook vier dieren, waaronder een hond. Ook zitten er drie minipoppetjes in en biedt de set veel leuke details. Dit is niet zomaar een opvangcentrum. Zo kunnen honden er veel leren. Zo kan er met de dieren een behendigheidsparcour gaan doen en kunnen ze zelfs leren skateboarden. Ook kunnen de dieren via diverse glijbanen het zwembad inglijden.

LEGO City Brandweerkazerne

Is jouw kind een echte brandweerman of -vrouw in spé? Dan is deze brandweerkazerne van LEGO City een leuk cadeau. Deze brandweerkazerne bestaat uit drie verdiepingen, waaronder een meldkamer, vertrekken voor de brandweerlieden, een receptie en een garage. De set is inclusief een helikopter, een brandweerauto, minifiguren in de vorm van brandweerlieden, en een kat en een hond. Het leuke aan deze set is dat je hem ook nog kunt uitbreiden.

LEGO City – Autowasserette

Verras jouw zoon of dochter met deze leuke autowasserette. In deze LEGO set is auto’s schoonmaken een kinderspel. Draaiende wasborstels, beweegbare drogers, een zeepdispenser, een bandenpomp en een speelgoed auto: dit en meer is in deze set te vinden. Daarbij zorgen de minifiguren in de vorm van een medewerker van de autowasserette en de chauffeur van een auto voor urenlang speelplezier.

10 originele cadeautips voor als je geen speelgoed cadeau wil geven aan je kids

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.