Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vrije Tijd 3 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Nu in de bioscoop: Despicable Me 4: win kaartjes!

Nu het dan echt zomer is, hebben we allemaal zin om er lekker op uit te gaan en leuke dingen te ondernemen. Wij weten een leuk uitje om samen met je kind te doen, namelijk naar de film Despicable Me 4, die nu in de bioscoop te zien is. En goed nieuws: wij mogen kaartjes weggeven.

J/M Ouders heeft vijf keer twee kaartjes ‘in de aanbieding’, met daarbij een towel en bucket hat ingegrepen. Heb jij wel zin in een leuk uitje met je kind en wil jij graag meedoen met deze winactie? Lees dan snel verder hoe je dat doet.

Despicable Me 4

Grote kans dat jullie de eerste drie films van Despicable Me al hebben gekeken, en anders moeten jullie dat zeker doen! In deze vierde film zien we superschurk Gru eindelijk weer terug en krijgt hij te maken met zijn nieuwste vijanden: Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina. Hierdoor moet Gru met zijn gezin vluchten.

Despicable Me 4
Bron: Despicable Me 4

Zowel oude als nieuwe personages komen langs in de vierde film en het verhaal zit vol met spannende situaties en geweldige acties. En natuurlijk moeten we de humor niet vergeten, want een Despicable Me film is altijd lachen geblazen.

Winactie

Despicable Me 4 draait vanaf vandaag, 3 juli, in de bioscoop. J/M Ouders mag vijf keer twee kaarten weggeven, met daarbij een towel en bucket hat inbegrepen. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wilt doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met woensdag 10 juli.

100x de leukste moeder-dochter uitjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.