Sanne Verweij
Sanne Verweij Vrije Tijd 23 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Hittegolf entertainment: dit wil je niet missen op Netflix tijdens de zomermaanden

Deze zomer wordt het niet alleen maar zon, zee en buitenspelen, maar ook Netflix kijken met het hele gezin. Zeker als de zon even is verdwenen en de kids krijsen van de warmte, is dit een top idee.

Netflix komt met een hele lijst films en series voor het hele gezin. J/M Ouders zet voor jullie op een rijtje welke de leukste zijn. Veel kijk plezier!

Deze (nieuwe) series en films komen naar Netflix

Pak de popcorn er vast bij en jullie zijn klaar voor een heuse zomerdag of eh… Netflix-dag.

Nimona (juni)

Deze film gaat over een ridder die vals wordt beschuldigd en zijn onschuld moet bewijzen. Helaas is er maar één iemand die hem daarbij kan helpen. Dat is Nimona: een eigenwijze tiener die van gedaante kan veranderen. Als dat geen recept voor een leuke film is, weten we het ook niet meer!

Is It Cake, Too? (30 juni)

Zijn jullie een echte bakkersfamilie? Dan is dit wat voor jullie. Bakkers gaan de strijd met elkaar aan om de meest realistische taarten te creëren… die eruit zien als alledaagse voorwerpen. Jij en de jury krijgen daarbij een zware taak: uitvogelen of de bakkers jullie misleiden. Is het bijvoorbeeld een echt schilderij of is it cake?

Sonic Prime (13 juli)

Kennen jullie Sonic en zijn spannende avonturen al? In deze film ontstaat er een confrontatie met Dr. Eggman en gebeurt er iets waardoor de wereld op z’n kop staat. Sonic moet de oorspronkelijke realiteit herstellen én zijn vrienden redden, maar hoe? Hij reist door verschillende vreemde werelden en maakt zo van alles mee. Gaat het Sonic lukken?

Supa Team 4 (20 juli)

Dit is de eerste originele animatieserie uit Afrika. Vier tienermeisjes bundelen hun krachten om de wereld te redden. Ze veranderen in undercover superhelden en gaan de strijd aan met schurken als Supa Team 4.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie (28 juli)

Gebaseerd op de serie Miraculous: Ladybug & Cat Noir is er nu ook een film. Als je het verhaal nog niet kent: twee tieners kunnen beiden transformeren, de een in een lieveheersbeestje en de ander in een kat. Samen beschermen ze de stad. Ook nu wordt hun stad Parijs bedreigd en moeten ze samen in actie komen.

Gabby’s Dollhouse (7 augustus)

Voor de wat kleinere kinderen is dit een echte aanrader. Gabby gaat met haar beste vriendin Pandy Paws op wilde avonturen in haar speciale poppenhuis. Ze ontmoeten onder andere feeën en vinden schatten.

The Monkey King (18 augustus)

Deze film gaat over een aap en zijn magische vechtstok. Samen gaan ze op reis, verslaan ze monsters, een drakenkoning en moet de aap op zoek naar zichzelf. Zijn ergste vijand is namelijk iets moeilijker te verslaan… dat is zijn eigen ego!

The Big Nailed It Baking Challenge (deze zomer)

Nog een show voor de echte bakkers onder ons. Na zeven seizoenen gaan de presentatoren een groep gemotiveerde maar onervaren bakkers omtoveren tot meesterbakkers. Wereldberoemde bakkers coachen ze en ze krijgen een training van jewelste. Degene die op het einde de mooiste baksels maakt, wint het programma (en daarmee ook een mooie geldprijs). Spatels en schorten in de aanslag en GO!

 Verder vind je deze zomer ook:

  • Coming-of-age fim You are So Not Invited to My Bat Mitzvah
  • Mooie natuurbeelden in Onze Planet ||
  • LEGO Ninjago: Dragons Rising
  • Voor de kleuters verschijnt ook Not Quite Narwhal op Netflix

Nieuwe aflevering van Netflix-kinderserie toont non-binaire bizon die uit de kast komt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.