Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Vrije Tijd 10 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

LED-lichten en oordopjes: dé ultieme cadeautjes voor tieners

Heel leuk, die verjaardagen van tieners. Maar wat moet je ze in hemelsnaam kopen? Grote kans dat jij de plank volledig misslaat wanneer je met goede bedoelingen een spelletje voor de Playstation meeneemt en het blijkt een game de zijn die allang niet meer ‘in’ is. Daarom vind je hier een lijstje met cadeautjes die tieners anno 2022 wél zullen waarderen.

Van duurzame aankopen tot hippe hebbedingetjes: met deze cadeautjes zullen tieners zich gegarandeerd amuseren

Cadeautjes voor tieners

Dit lijstje komt geroepen voor iedereen die met z’n handen in het haar staat en geen idee heeft wat ze een tiener cadeau kunnen doen. Want laten we eerlijk zijn. Tieners hebben zo hun hele eigen wereld waar wij geen weet van hebben. Ze spreken hun eigen taal, hebben interesses waar wij vaak geen verstand van hebben en hebben de laatste TikTok-filmpjes altijd al gezien.

Bluetooth oordopjes

Zowel voor de muziekliefhebbers als TikTok-fans zijn de draadloze oordopjes een perfect cadeautje voor tieners. Wanneer je een kijkje neemt in de Bluetooth exemplaren zul je tal van keuze hebben. Zo zijn de Apple earpods waarschijnlijk aan de iets duurdere kant, maar gelukkig zijn er nog een heleboel andere opties. Zo zijn deze betaalbare 1MORE ColourBuds uitgekozen tot één van de beste oordopjes van het afgelopen jaar. Ook de oordopjes van JLab kregen een goede beoordeling, en zijn met een prijs van 25 euro een leuk cadeautje voor een tiener.

Camera

Als je tiener into social media is, zal hij of zij ontzettend blij zijn met dit cadeautje. Vergeet de spiegelreflexcamera’s of andere duren modellen… tegenwoordig zijn jongeren gek op polaroid foto’s. Net zoals je bij de oordopjes alle kanten op kan, is er ook bij de camera’s genoeg keuze. Zo heb je al een model voor nog geen 15 euro. Wil je iets meer uitgeven, en wil jij je tiener lekker verwennen? Dan kun je natuurlijk ook voor de iets duurdere camera’s gaan. Deze populaire camera van HEMA is bijvoorbeeld 80 euro.

LED lichtjes

Het klinkt simpel, maar je zult er menig kind een groot plezier mee doen. Veel jongeren zijn tegenwoordig gek op LED-lichtjes. Veel populaire TikTokkers behangen hun kamer met lichtjes, en dit maakt een vrolijke en sfeervolle indruk. Je krijgt deze lampjes al voor 3,95 euro online.

Ring licht

Hét ultieme cadeau voor de selfie liefhebbers, fotografen en andere contentmakers. Iedere tiener die zijn of haar social media graag up to date houdt gaat een ring light waarderen.  Je hebt een staand model al voor 20 euro, maar er bestaan ook kleinere modellen die je gemakkelijk vast kunt maken aan je telefoon. Zo’n exemplaar krijg je al voor 5.95 euro.

https://www.instagram.com/p/Cb55tPhpKw6/

Mini koelkast

Als er één plek is waar je tiener veel tijd doorbrengt is het waarschijnlijk zijn of haar eigen slaapkamer. En hoe kun je een slaapkamer nog leuker maken dan een mini koelkastje? Hier kunnen tieners niet alleen hun eigen skincare in bewaren, maar ook gekoeld water of frisdrank kan er in worden opgeborgen. Het staat leuk op hun slaapkamer, en ze hebben altijd een snack bij de hand wanneer ze hun huiswerk maken. Zo’n mini fridge krijg je bijvoorbeeld al voor 16 euro online. Ook bij de Action kun je ze vinden voor 39.95 euro.

 

https://nl.pinterest.com/pin/361062095135084280/

Weet jij wat ‘no cap’ betekent? 10x termen van tieners uitgelegd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.