Laura Saija
Laura Saija Hobby en sport 28 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Buitenkansje bij de Action: met deze kindercamera leggen jonge kinderen de vakantie zelf vast

Heb je een kleine fotograaf in huis? De speciaal ontwikkelde kindercamera van de Action is het perfecte cadeau voor jonge avonturiers die graag hun mooiste momenten vastleggen.

Deze compacte camera biedt een scala aan functies die niet alleen voor urenlang vermaak zorgen, maar ook de creativiteit van je kind stimuleren. En dat voor slechts 9,95 euro!

Kindercamera bij de Action

Met een indrukwekkende resolutie van 40 megapixels (geïnterpoleerd) legt de camera haarscherpe foto’s vast. Of het nu gaat om een lachende vriend, een prachtig landschap of een spannend avontuur: je kind kan nu zelf aan de slag om deze herinneringen te bewaren.

Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde microfoon, zodat video-opnames compleet met geluid kunnen worden vastgelegd. Superleuk om later terug te kijken!

Kindercamera
Bron: Action

Creativiteit uiten

Creativiteit kent geen grenzen met de 28 digitale fotolijsten en 7 filters die standaard op de camera zitten. Hiermee kan je kind foto’s direct opfleuren en personaliseren. De camera biedt ook nog drie spelletjes om de tijd door te brengen wanneer er even niet gefotografeerd wordt.

De camera werkt met een micro-SD geheugenkaartje, waarbij een maximale opslagcapaciteit van 32 GB wordt ondersteund. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor duizenden foto’s en uren aan videomateriaal. Zorg ervoor dat je een geheugenkaartje aanschaft en plaats deze eenvoudig in de camera, zodat je kind direct aan de slag kan.

Alleen online

Ren nu niet meteen naar de winkel, want dit product is alléén online verkrijgbaar. Zorg dus dat je het op tijd bestelt voordat hij uitverkocht is. Hij is verkrijgbaar in het blauw en in het roze.

5x leuke creatieve hobby’s voor kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.