Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Mentale gezondheid 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste kans later rijk te worden

Ben jij ook zo benieuwd wat de toekomst zal brengen voor jouw kind? We hebben helaas geen glazen bol, maar als we de sterren mogen geloven kan een sterrenbeeld wel een deel van de toekomst van je kind voorspellen. Heeft je kind namelijk één van deze sterrenbeelden, dan heeft hij meer kans om later rijk te worden…

De één gelooft er heilig in, de ander is sceptisch, maar leuk is het in ieder geval altijd om te lezen wat het sterrenbeeld van je kind over hem of haar zegt. Benieuwd of jouw kind een kleine miljonair in de dop is? Wij vertellen het je.

Sterrenbeelden die later rijk worden

Heb jij één van deze sterrenbeelden in huis? Dan zit je kind er later warmpjes bij.

1. Steenbok (22 december – 19 januari)

Is jouw kind een steenbok, dan is er een grote kans dat hij later financieel niets te klagen heeft. Steenbokken zijn workaholics die geen genoegen nemen met een slecht betaalde baan. Ze hebben de ambitie om hoger op te komen, weten wat ze waard zijn en zijn zelfverzekerd over hun competenties. Bovendien houden ze van structuur en organiseren.

Rijke steenbok: Amazon-oprichter Jeff Bezos

2. Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn perfectionistisch en willen meer dan een middelmatig leven. Zij hebben dan ook een hele grote kans op financieel succes op latere leeftijd. Maagden streven naar succes en rijkdom en werken heel hard om dat te bereiken. Daarbij zijn ze pragmatisch en kunnen ze goed beslissingen nemen.

Rijke maagd: regisseur en producent Tyler Perry

3. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn gepassioneerd en ze geloven dat hun passie hen succesvol zal maken. Zodra een schorpioen zijn passie heeft gevonden heeft hij dan ook een grote kans om hiermee rijk te worden. Schorpioenen zijn bovendien slim en hebben een goed gevoel voor marketing. Ze zullen daardoor goede technieken verzinnen om boven de concurrentie uit te stijgen.

Rijke schorpioen: één van de rijkste mannen ter wereld, Bill Gates

4. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn creatief en vriendelijk en daarmee verdienen ze zeker een plek in deze lijst. Ook zijn Leeuwen sociaal, communicatief sterk en zelfverzekerd, wat ze zeker een groot voordeel geeft in sollicitatiegesprekken. Bovendien zijn ze goed in het overtuigen van anderen wat ze goede leiders én CEO’s maakt.

Rijke leeuw: creatief en zelfverzekerd, dat is natuurlijk Kylie Jenner.

5. Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn eigenwijs en koppig, en als het gaat om rijk worden leggen deze karaktereigenschappen ze zeker geen windeieren. Hun koppigheid helpt ze in het bereiken van hun doelen en successen. Bovendien zijn de volhoudend, geduldig en rationeel waardoor ze ‘succes’ bijna op hun voorhoofd hebben geschreven.

Rijke stier: Facebook-biljonair Mark Zuckerberg

Is jouw kind een stier? Hier lees je alles over kinderen met dit sterrenbeeld.

Geboren in een familie met rijkdom? Ook dan moet je leren met geld omgaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Metropolitan GirlsThe Scottish SunTimes of India

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.