Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Vrije Tijd 21 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Elke ouder wil dit item van Action hebben voor de kinderen, maar stiekem ook voor zichzelf

Soms komen er van die hebbedingen voorbij die zo goed zijn, dat iedereen ze wil hebben. Voordat je het weet grijp je mis en baal je dat je het niet eerder wist. De redactie van JM Ouders zit gelukkig bovenop deze trending musthaves, zodat je geen enkele aanbieding meer mist. Deze week: de kinderkoptelefoon van Action.

Redacteur Laurien deed even geleden haar vaste rondje door de Action en stuitte op een kinderkoptelefoon. “De kleuren trokken me eigenlijk als eerste aan: mooie mosgroen, vergrijsd lila, donkerpoederroze en nog wat van zulke geweldige tinten. Het waren kinderkoptelefoons die eruit zagen alsof ze van een of andere overpriced designer waren.

Goedkope kinderkoptelefoon met urenlange batterijduur

Action is Action niet als de prijs ook nog eens leuk was. Volgens mij kocht ik ze voor veertien euro per stuk. Met drie kinderen die allemaal wel eens tegelijkertijd een filmpje willen kijken, een game willen spelen en een muziekje willen luisteren, kwamen die kinderkoptelefoons als geroepen. Geen hoge irritante piepstemmen van Super Mario en Coco Melon meer door elkaar, maar serene stilte. Perfect!

Daar kwam ook nog eens bij dat de koptelefoons draadloos zijn. Superhandig, want geen gedoe met snoertjes die niet goed zitten en zo. Voor nog geen vijftien euro hoefde ik niet veel te verwachten van de kinderkoptelefoons van Action, zo dacht ik, maar niets was minder waar. Nadat ik de koptelefoons had opgeladen, doen ze het twee weken later nog steeds! Misschien kan Action ook eens een batterij voor de iPhone ontwikkelen.

kinderkoptelefoon action
Bron: Action

Doe mij er ook maar een

Het enige waar ik spijt van had, is dat ik niet zo’n mooie koptelefoon voor mezelf had meegenomen. Of draadloze oordopjes, jawel, die zijn er ook! In net zulke mooie kleuren, maar ook in zwart en wit. En voor net zo’n vriendelijk prijsje, namelijk 14.95 euro. De kinderkoptelefoon is online niet verkrijgbaar, maar in de fysieke winkels van Action nog wel. Net als de volwassen versie.”

De ultieme lijst met statussymbolen voor ouders: welke musthaves heb jij in huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.