Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 17 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Samen Netflixen: Klaus is de nieuwste hartverwarmende kerstfilm op Netflix

Dat Netflix net zo dol is op Kerst als wij, blijkt wel uit het enorme aanbod in kerstfilms en series. Wil je samen met de kids een middagje op de bank ploffen en lekker in de Christmas Spirit komen? Dat kan met de nieuwste animatiefilm van Netflix: Klaus.

Ben je uitgekeken op The Grinch en Home Alone? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe kerstfilm Klaus staat namelijk op Netflix. Een hartverwarmende film over de kerstman, in een modern jasje.

Het kerstverhaal vernieuwd

Het verhaal van de Kerstman is natuurlijk al op veel verschillende manieren verteld. Toch weet Netflix er met de film Klaus een nieuwe draai aan te geven.

De film gaat over de jonge Jesper die tegen zijn zin in naar een afgelegen eiland wordt gestuurd om een postkantoor te runnen. Op het eiland ontdekt hij Klaus, een oude, mysterieuze man die in het bos woont. Klaus blijkt bijzonder goed te zijn in het maken van speelgoed. De vriendschap tussen de twee betekent het begin van iets moois voor het koude, donkere stadje waar zij wonen.

De animatiefilm werd geregisseerd door een van de makers van ‘Verschrikkelijke ikke’: Sergio Pablos. En is wat ons betreft nu al een kerstklassieker. In de originele versie hoor je de stemmen van: Jason Francesco Schwartzman, Rashida Leah Jones en J.K. Simmons.

De Nederlandse versie werd ingesproken door onder andere: Frank Lammers en Henry van Loon. Hieronder zie je de Nederlandstalige trailer.

Meer kerstfilms op Netflix

Ga je toch liever voor oud en vertrouwd? Ook How the Grinch Stole Christmas staat gewoon op Netflix. Net als de leuke kerstfilms Elf en The Christmas Chronicles. Keuze genoeg dus.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.