Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 28 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Geen idee wat je jouw tiener moet geven? 5x de leukste cadeaus voor tieners

Waar kleuters nog álles leuk vinden, zijn tieners een stuk kieskeuriger. Ze spelen minder met speelgoed en hebben vaak al een uitgesproken mening over wat wel, en wat niet, leuk en hip is. Dus zit je met je handen in het haar over wat je jouw tiener moet geven deze feestdagen? Wij zetten vijf gave cadeaus voor tieners op een rij.

Zit je eindeloos te surfen op het internet opzoek naar het juiste cadeau? Stop maar, want wij hebben de beste cadeaus voor tieners al voor je geselecteerd.

Cadeaus voor tieners

Met deze dingen maak je jouw tiener ongetwijfeld heel erg blij.

1. Nerf

Spelen met een Nerf blijft leuk. Eerlijk gezegd vinden zelfs de meeste vaders en moeders het stiekem nog leuk om een pijltje af te vuren. Is jouw kind fan van Fortnite? Kies dan voor de Nerf Heavy SR-blaster. Dan zie je eruit alsof je zó uit de game bent weggelopen. Bovendien is dit de langste Nerf Fortnite-blaster ooit: meer dan een meter lang! Je shopt ‘m hier voor 54,99.

2. Monopoly Bouwen

Dit bordspel blijft altijd leuk, voor jong en oud en dus ook voor jouw tiener. Uitgekeken op de normale variant? Kies dan eens voor Monopoly Bouwen. Dit spel heeft een strategische twist dat tot leven komt op Monopoly Eiland, in het midden van het bord. Met deze strategische game koop je eigendommen, in je huur en verzamel je bouwmiddelen. Daarnaast gebruik je de bouwblokken om je eilandstad te bouwen. Hoe meer je bouwt, hoe meer punten je verzamelt. En heb je het penthouse gebouwd? Dan heb je gewonnen. Je koopt het spel hier voor 26,99.

3. Magische waterfles van air up

Ben je op zoek naar een uniek cadeau waarvan kinderen versteld van gaan staan? Bekijk dan eens air up, de ingenieuze en magische waterfles die water smaakt geeft door middel van geur. Je kids proeven kersen of cola maar drinken gewoon water. Gaaf én gezond dus! Je koopt de air up starter set hier voor 34,95.

4. Walvissen in de wind

Gekkopleisters, natuurverf, walvissenwindmolens en haaienpakken… De natuur heeft al tot veel inspiratie geleid bij uitvinders, kunstenaars, architecten en onderzoekers. In dit prikkelende boek vind je voorbeelden van dieren en planten die met hun fantastische eigenschappen uitvinders op nieuwe ideeën hebben gebracht. En we kunnen nog zóveel meer leren van de natuur! Je koopt het boek hier voor 16,95.

5. Diamond painting

Voor jonge kinderen is diamond painting nog lastig, maar voor tieners is het een perfect cadeau. Je hebt ze in allerlei formaten en met veel verschillende afbeeldingen. Dus er zit voor jou tiener vast ook iets leuks bij. Bovendien is het een cadeau waar ze echt een tijd plezier aan beleven, en als het af is hebben ze iets moois voor op hun kamer.

https://www.jmouders.nl/leukste-bordspellen-gezin/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.