Kiki Meijer
Kiki Meijer Feestdagen 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De 5 leukste carnavalskostuums voor jouw kind

Een mooie prinses, stoere politieagent of een schattig lieveheersbeestje. Op 18 februari mogen alle feestartikelen en outfits weer uit de kast gehaald worden. Het leukste verkleedfeest van het jaar begint dan namelijk weer: carnaval. Daarmee start ook de zoektocht naar de leukste carnavalskostuums voor je kind.

Elk jaar wordt het steeds moeilijker om een origineel kostuum te bedenken. Gelukkig zijn wij hier om jouw uit de brand te helpen. Hieronder sommen wij voor jouw kind de vijf leukste carnavalskostuums op.

Carnavalskostuums voor kinderen

Met deze outfits steelt jouw kind zeker de show.

1. Clown

Is jouw kind een enorme lolbroek en maakt hij iedereen thuis aan het lachen. Dan is deze carnavalsoutfit hier helemaal geschikt voor. Het is leuk voor zowel jongens als meisjes. Hier vind je bijvoorbeeld een leuke clownsoutfit voor jouw kind

Clown
Bron: Bol.com

 

2. Disneyprinses

Sneeuwwitje, Assepoester of toch Rapunzel. De keuze is reuze want er zijn momenteel maar liefst twaalf Disneyprinsessen waar jouw kind uit kan kiezen. Voor accessoires kun je er ook nog voor kiezen om zelf een leuk kroontje te knutselen. Een beetje creatief bezig zijn tijdens de carnaval mag natuurlijk wel!

disney prinses
Bron: Bol.com

3. Spiderman

Voor de wat stoerdere kinderen die fan zijn van deze man is dit kostuum ideaal. Veel kinderen dromen ervan om een echte superheld te zijn. Met dit kostuum kun jij je kind tijdens carnaval even dat gevoel geven. Koop hier het stoere Spidermanpak.

Spidermanpak
Bron: Bol.com

4. Shaun het schaap

Dit komische schaapje kent iedereen wel van de televisie. Je kinderen zullen zeker fan van dit leuke kostuum zijn. Een comfortabel, lief schapen pak met een mutsje, je kind zal daardoor zeker geen kou lijden. Je shopt hem hier.

shaun het schaap
Bron: Feestwinkel XL

5. PAW-control

Als je kind houdt van honden dan is deze outfit helemaal geschikt voor carnaval. De serie PAW-control is erg populair onder kinderen en er zijn schattige kostuums hiervan te vinden voor jongens en meisjes.

 

PAW-control
Bron: Bol.com

Om deze reden is rollenspel met je kind goed voor de ontwikkeling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.