Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Feestdagen 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Inslaan voor Sinterklaas: Lidl heeft nu heel veel houten speelgoed voor fijne prijzen

Voor je het weet is het zover, dan zet de goedheiligman weer voet aan wal in Nederland. Dat betekent vaak je portemonnee omkeren bij de (online) speelgoedwinkels. Maar als je op tijd begint met Sinterklaasinkopen doen, spreid je de kosten een beetje. En als je dan ook nog kiest voor het voordelige houten speelgoed van Lidl, bespaar je zeker veel geld.

Veel ouders zijn dol op houten speelgoed. Niet voor niks, want het is duurzaam, gaat lang mee en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Maar houten speelgoed komt vaak ook met een flink prijskaartje. Daarom worden wij extra blij van het houten speelgoed van Lidl, dat is namelijk veel beter betaalbaar.

Houten speelgoed van Lidl

Wij zetten een paar pareltjes op een rij die zeker een hit zijn bij je kind.

Houten poppenhuis meubels

Speelt jouw kind graag met een poppenhuis? Dan zijn deze meubels en accessoires perfect als sinterklaascadeau. Er zijn vier verschillende setjes meubels te koop, ingedeeld per woonruimte en ze kosten allemaal 9,99 euro. Ook kun je een poppetjes-familie erbij kopen om het helemaal compleet te maken.

poppenhuis
Bron: Lidl-shop

Houten bordspelletjes

Houden jullie van spelletjes spelen? Dan is dit 10-in-1 houten bordspel een uitkomst. De set bevat de volgende spellen: schaken, dammen, backgammon, mankala, boter-kaas-en-eieren, sterhalma, slangen & ladders, ludo, solitaire en pass out. Genoeg dus om je een middag je te vermaken! Je koopt de set hier voor 14,99 euro.

houten speelgoed lidl
Bron: Lidl-shop

Houten buitenspellen

Liever buiten een spelletje spelen? Kies dan voor één van deze buitenspellen. Leuk voor een gezellig middagje samen, maar ook goed voor de hand-oog-coördinatie en motorische vaardigheden. Je koopt de spellen online voor 16,99 euro.

houten speelgoed lidl
Bron: Lidl-shop

Houten traceerborden

Tegenwoordig heel populair: traceerborden. Kinderen oefenen hiermee spelenderwijs de fijne motoriek én ze leren letters en cijfers kennen. Lidl verkoopt deze houten schrijf- en leerborden in drie varianten, namelijk: cijfers, letters en vormen. Ze kosten allemaal 8,99 euro per stuk.

Bron: Lidl-shop

Houten keukenspeelgoed

Is jouw kleine een Nigella Lawson of Jamie Oliver in de dop? Dan zijn deze houten keukenaccessoires een schot in de roos. Je kunt kiezen uit een koffiezetapparaat, theeset, keukenmachine, broodrooster of keukenset. Allemaal voor 8,99 euro per stuk.

houten speelgoed
Bron: Lidl-shop

Houten treinbaan

Lidl heeft een enorme collectie aan houten speelgoed, waaronder veel verschillende soorten treinbanen. Deze treinbaanset met bouwplaats en hijskraan is misschien wel onze favoriet, hoewel we lastig kunnen kiezen. Je shopt deze 68-delige set voor 34,99 euro.

Bron: Lidl-shop

Anja: ‘Ik steek mezelf in de schulden om dure Sinterklaascadeaus voor de kinderen te kopen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.