Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Hobby en sport 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Leukste Nintendo Switch games die binnenkort uitkomen

Speelt jouw kind het liefste ook iedere dag op zijn Nintendo Switch en wil je je kind binnenkort verrassen met een nieuw spel? In de komende maanden komen er heel wat leuke Nintendo Switch spellen uit die zeker de moeite waard zijn. Hieronder hebben we een overzicht voor je klaarstaan.

Van Splatoon 3 tot Mario + Rabbids: Sparks of Hope: het is binnenkort allemaal te koop.

Nintendo Switch games eind 2022

De volgende Nintendo Switch games komen in de komende dagen, weken en maanden uit. Ze zijn stuk voor stuk leuk om (samen) te spelen.

Two Point Campus

Releasedatum: 9 augustus 2022
Van dit spel was er al de ziekenhuiseditie, Two Point Hospital. Nu is er ook een campus editie. Hierbij kunnen de spelers hun eigen universiteit runnen. Creëer vol creativiteit toffe terreinen, leuke klaslokalen en volg je studenten op de voet.

Splatoon 3

Releasedatum: 9 september 2022
Welke gamer is er nu niet dol op de Splatoon-games? In deze derde versie ga je in de nieuwe stad Splatsville, ook wel City of Chaos genoemd, spelen. De nieuwe game introduceert ook een aantal nieuw functies. Denk aan nieuwe aanpassingsopties en verbeterde bewegingsmogelijkheden.

No Man’s Sky

Releasedatum: 7 oktober 2022
Bij deze game staat de hele melkweg op het punt je te raken. Aan je kind de eer om de boel te beschermen. Deze game zal je kind heel wat speeluren vol avontuur en spanning bieden.

Marvel’s Midnight Sun

Releasedatum: 7 oktober 2022
Is je kind fan van Marvel? Dan is het leuk om Marvel’s Midnight Sun te geven. Kies twaalf superhelden uit en haal Lillith, de Mother of Demons, neer. Als speler speel je met ‘The Hunter’, een volledig aanpasbare Marvel-held, waarmee je kunt spelen tegen de onderwereld.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Releasedatum: 20 oktober 2022
De spellen van Mario zijn altijd leuk om te spelen. In dit spel vormt je kind een team samen met Mario, Luigi, prinses Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden en proberen ze de slechteriken te verslaan. Deze game is ook erg leuk om samen te spelen met je kind.

Pokemon Scarlet and Violet

Releasedatum: 18 november 2022
Pokémon Scarlet and Violet spelen zich af in een hele nieuwe regio. Deze nieuwe regio is gebaseerd op Spanje en speelt zich af in woestijnen en kustplaatsen. De nieuwe regio, de Paldea regio, bestaat uit het vaste land en drie grote eilanden. In de Paldea regio zijn er maar liefst acht badges te verzamelen en heel wat nieuwe Pokémons te ontdekken.

Sonic Frontiers

Releasedatum: Winter 2022
Sonic Frontiers
is het nieuwste avontuur van Sonic. Voor het eerst heeft een Sonic game een open wereld waarin de speler terecht komt in woestijnen en grasvelden. Op de eilandengroep Starfall Islands neemt Sonic het op tegen het kwaad. Sonic Frontiers is een vervolg op de Sonic Adventure games.

Ben je bang dat je kind te veel gamet? Lees dan dit verhaal met een deskundige vertelt wat je kunt doen als je kind te veel gamet.

5 leuke games om samen met je kind te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.