Janneke Juffermans
Janneke Juffermans Mode 25 mei 2021

Shoppen maar! & Other Stories lanceert eerste Kids Capsule Collectie

Denk je aan & Other Stories, denk je aan linnen shirts, dromerige jurken en leuke accessoires. Het merk lanceert voor het eerst een Kids Capsule collectie, voor zowel volwassenen als hun kleine mini versie. Geloof me, deze collectie wil je even zien!

Ben je gek van zachte kleuren, bloemenprints, en schattige jurkjes? Dan zul je verliefd worden op de collectie van & Other Stories. Op de jurkjes en bijpassende sets van de Kids Capsule Collectie vind je namelijk genoeg details van kant, borduursels en pofmouwtjes.

Kids Capsule Collectie

Het merk heeft nu voor het eerst een collectie ontworpen die zowel gedragen kan worden door vrouwen als dochters van anderhalf tot acht jaar oud. In totaal zijn er zes looks gelanceerd, en of je nu groot, klein, breed of smal bent: de jurken en sets kunnen door iedereen gedragen worden. Alle stukken zitten namelijk lekker ruim, en hebben verstelbare tailles. Daarbij voelen ze ook gewoon super soft aan op je huid, en stralen ze iets liefs en speels uit.

Duurzaam materiaal

Nog meer goed nieuws: de hele Kids Capsule collectie is van duurzaam materiaal. Naast biologisch katoen en linnen is er voor de eerste keer gebruik gemaakt van plantenverf. De zachte roze kleur van de jurkjes komt van de Rubia Cordifolia (ook wel Indische meekrap genoemd), een plantensoort uit de koffiefamilie. Deze geeft een rode kleurstof af.

Inspiratie

De collectie is gemaakt in het & Other Stories atelier in Parijs. Het dromerige karakter van deze romantische stad zie je terug in de stukken. De inspiratie voor de Kids Capsule Collectie wordt dan ook niet beter beschreven dan met ‘een romantische zomer vol elegantie, sensualiteit en verfijnde charme’. En eerlijk, bij het zien van deze outfits wil je meteen rond paraderen in een romantische tuin aan de Côte d’Azur?

Malin Sone, Head of Design & Other Stories beschrijft de inspiratie als:

Toekomstplannen

Of er de kids collectie blijft, en of daar ook een babycollectie bijkomt is nog een verrassing. Ook of er een mogelijke wintercollectie of swimwear komt, zal de tijd uitwijzen. Wij zijn in ieder geval al verliefd!

De Kids Capsule Collection is nu verkrijgbaar, en prijzen liggen tussen €29 en €100. Happy shopping!

8 tips voor de perfecte capsule wardrobe voor je kind

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

& Other Stories

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Shoppen maar! & Other Stories lanceert eerste Kids Capsule Collectie
Sluiten