Over ons

J/M Ouders is dé site voor ouders met kinderen tussen vier en zestien jaar.

Met actuele onderwerpen over opvoeden, onderwijs en de gezondheid van je kind is JM alweer tien jaar een begrip.

J/M Ouders behandelt alle opvoed- vraagstukken waar ouders tegenaan lopen op wetenschappelijke wijze. Daarnaast vind je antwoorden op al je vragen omtrent opvoeden en gezondheid in de breedste zin van het woord.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan J/M Ouders meewerken? Dat vind je in ons colofon.

Over de uitgever

J/M Ouders is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen.

Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.