Over ons

J/M Ouders is dé site voor ouders met kinderen tussen vier en zestien jaar. Met actuele onderwerpen over opvoeden, onderwijs en de gezondheid van je kind is J/M Ouders al tientallen jaren een begrip (grote kans dat je moeder het ook nog kent).

Op J/M Ouders lees je alles over onderwijsvormen, de ontwikkeling van kinderen, gedrag- en leerstoornissen, de puberteit én nog veel meer. Daarnaast volgen wij alle trends en ontwikkelingen op het gebied van opvoeden en houden we altijd nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van ouders en kinderen in de gaten. J/M Ouders, is er dus voor alle ouders die zich willen laten informeren, maar ook voor ouders die graag herkenbare verhalen lezen van anderen.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan J/M Ouders meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]

Over de uitgever

J/M Ouders is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro en Autovisie, regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant en digitale merken zoals NSMBL, Manners en Dumpert.

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen.

Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.