Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Nieuws 18 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

De leukste films om samen met je kind te kijken (met winactie)

De wintermaanden komen eraan. De tijd dat we heerlijk met een warme mok chocolademelk en een dekentje knus met het gezin op de bank zitten. Een leuke film kan daarbij uiteraard niet ontbreken. Gezellig samen met je kind, of in je eentje tijdens een momentje me-time.

Als het buiten nat en koud is, doen we niks liever dan lekker warm binnen zitten. Kaarsjes aan, wat lekkers erbij en je helemaal laten gaan in een leuke film. En leuke films zijn er genoeg, ook bij Pathé Thuis. Hier kun je films bekijken die net in de bioscoop zijn geweest, maar ook oude klassiekers waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Kleine bioscoop

Hoe leuk is het om thuis een kleine bioscoop te maken? Maak de woonkamer gezellig door kussentjes en dekens neer te leggen, doe de lichten uit, steek kaarsjes aan en pak lekker eten en drinken erbij. Met deze Pathé Thuis films heb je gegarandeerd een geslaagde tijd.

Pathé Thuis films voor jou en je kind

Deze films zijn ideaal voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

1. Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

De twaalfjarige Gru is van plan de allergrootste schurk ter wereld te worden. Dan komt hij op een dag een aantal minions tegen. Deze minions willen graag een tirannieke baas en zijn bereid om Gru te helpen om zijn droom werkelijkheid te laten worden.

2. Knor

De negenjarige Babs krijgt als cadeautje het varkentje Knor. Nu is de vraag of ze hem mag houden? Het is niet zo dat haar ouders de grootste bedreiging vormen, dat is namelijk haar opa. Hij doet mee aan de worstenwedstrijd, georganiseerd door de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

3. De Bad Guys

De grootste uitdaging ooit staat voor het topteam van criminele dieren. Ze moeten namelijk brave burgers worden. Jarenlang konden ze zonder gepakt te worden allerlei overvallen plegen. Maar als ze zich op een goede manier gedragen, hoeven ze niet naar de gevangenis.

4. Encanto

Mirabel Madrigal is als enige een gewoon lid van de familie Madrigal. De familie woont in een magisch huis op een betoverende plek. Tot Mirabel ontdekt dat de magie die rond hun huis hangt in gevaar is. Zij kan wel eens de laatste hoop zijn die haar familie kan redden.

Pathé Thuis films voor jou en je tiener

Met de volgende films heb je gegarandeerd een leuke tijd met je tiener.

1. Supercool

De vriendschap tussen de jongens Neil en Gilbert wordt op de proef gesteld wanneer Neil een magische wens laat uitkomen. Met behulp van Jimmy, de buurman van Neil, en Gilberts wilde ideeen, krijgt Neil te maken met een epische nacht.

2. Foodies

Een leuke film om met je dochter te kijken, dat is Foodies. Sam schrijft per ongeluk een negatieve review over het restaurant van de jonge chef waar ze verliefd op is. De vraag is: wat heb je allemaal over voor de liefde, je droombaan en jezelf?

https://youtu.be/-23Q1m56K5M

3. Fast & Furious 9

Deze film kun je kiezen als je wat meer actie wilt. Dominic Toretto heeft een rustig leventje samen met Letty en Brian, hun zoontje. Maar ze weten allebei dat het gevaar altijd weer terug kan komen. Dat gebeurt ook, dit keer komt het vanuit Dominic’s verleden.

4. Dog

Briggs is een ex-soldaat en hij krijgt de taak om de legerhond Lulu te brengen naar de begrafenis van haar overleden baasje. Je zou zeggen dat dit een simpele taak is, maar tijdens hun gezamenlijke reis drijft het gedrag van Lulu Briggs tot het uiterste.

Pathé Thuis films voor jou (en je partner)

Tuurlijk, met je kids een film kijken is hartstikke gezellig. Maar soms kun je er even aan toe zijn om een momentje voor jezelf te hebben. Daarom hier een lijstje met leuke Pathé Thuis films speciaal voor jou. Aan jou de keus of je alleen of samen met je partner kijkt.

1. Zwanger & Co

In Zwanger & Co krijgen we een inkijkje in een grote familie met vier zwangerschappen, vaders, moeders en (overgroot)opa’s. Van twintigers die er onzorgvuldig aan beginnen, tot aan een moeder met het lege-nest syndroom die er alles voor over heeft om het nog een keer mee te maken.

2. Bullet Train

Een groep van sluip- en huurmoordenaars bevindt zich in een Japanse hogesnelheidstrein. Zij hebben allemaal individuele motieven, maar wat is de link die ze toch samen hebben? De trein gaat alsmaar sneller, waardoor de spanningen onderling ook sneller oplopen.

3. The Lost City

Schrijfster Loretta is op promotietour voor haar nieuwste boek, wanneer ze wordt ontvoerd door een buitengewone miljardair. Deze miljardair hoopt dat Loretta hem naar de oude schat kan leiden van de Verloren Stad die ze beschreef in haar laatste boek.

4. Alles is zoals het zou moeten zijn

Als na de geboorte van hun kindje de vriend van Iris opbiecht dat hij het kind nooit heeft gewild en met zijn nieuwe vriendin naar Afrika vertrekt, is Iris woedend. Haar zelfmedelijden en de hoeveelheid alcohol komt haar moederschap, baan en sociale leven niet ten goede.

5. Top Gun: Maverick

Maverick zit na dertig jaar nog steeds goed op zijn plek bij de marine als Top Gun-piloot. Plotseling moet hij als mentor de allerbeste piloten voorbereiden op hun moeilijkste missie ooit. Als testpiloot zoekt hij vaak zijn grenzen op en hij negeert de promoties waarbij hij niet meer zou mogen vliegen.

Winactie

Ben je enthousiast geworden? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen tien Pathé Thuis codes weggeven. Met een code kun je gratis een film naar eigen keus kijken. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Of reageer op Instagram op onze post. Goed om te weten: je maakt meer kans om te winnen als je ons volgt op Instagram!

10 nieuwe kerstfilms op Netflix voor het hele gezin, die voor kerst 2022 uitkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.