Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Vrije Tijd 17 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Top 10 rijkste kinderen van de wereld 2022 (en jawel, jij zult ze herkennen) 

Kun je jaloers zijn op het vermogen van een drie-jarige? Het tenenkrommende antwoord daarop is: jazeker. Deze kinderen zit er namelijk behoorlijk warmpjes bij. Zó warmpjes dat ze tot de rijkste kinderen van de wereld behoren.

Tja, verschil moet er zijn.

Top tien rijkste kinderen 2022

En wedden dat jij er een aantal zal herkennen? We hebben het waarschijnlijk niet over je buurjongen of achternichtje, maar deze gezichten heb je vast weleens voorbij zien komen.

10.Rico Rodriguez

We zullen deze grappige acteur allemaal kennen van Modern Family, waar hij de rol van Manny speelde. De acteur heeft anno 2022 een vermogen van 12 miljoen dollar. Daarbij is hij één van de rijkste kinderacteurs van de wereld. Best een prestatie, aangezien hij niet in een rijke familie is opgegroeid.

9. Phoebe Adele Gates

Dit lijstje was niet compleet geweest zonder Phoebe. De dochter van Bill en Melinda Gates blijft bewust uit de spotlight en er is daarom niet veel bekend over over haar leven. Toch weten we dat de knappe Phoebe een vermogen heeft van zo’n 20 miljoen dollar.

8. Nick Daloisio

Daloisio is afkomstig uit Engeland, maar heeft zichzelf wereldwijd al op jonge leeftijd op de kaart weten te zetten. The Wall Street Journal noemde tiener onlangs de titel Innovator of the Year, en Times Magazine bekroonde hem onlangs tot één van de meest invloedrijke tieners. Deze harde werker is vooral groot geworden door computerprogrammering. Hij kon zijn software aan Yahoo verkopen voor 30 miljoen dollar.

7. Ryan Kaji

Deze vrolijke jongen kun je wellicht kennen van het YouTube-kanaal Ryan’s World. Een succesvol platform kunnen we concluderen wanneer we naar de portemonnee van Kaji kijken. Het vermogen bedraagt maar liefst 32 miljoen vorig jaar. En dit heeft hij grotendeels te danken aan zijn vader en moeder. Zijn ouders zijn op z’n derde namelijk al begonnen met het opstarten van zijn social media account.

6. Knox Jolie Pitt en Vivienne Jolie Pitt

Jawel, ook de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie doen mee. De eerste foto van deze tweeling werd verkocht voor 1 miljoen. Tja, dan hoef je je financieel natuurlijk geen zorgen meer te maken. Broer en zus zouden samen een vermogen van 200 miljoen dollar hebben.

5. Stormi Webster

Je vroeg je waarschijnlijk al af waar kleine Stormi bleef in dit verhaal. De dochter van Kylie Jenner en Travis Scot mag een nobele vijfde plek in nemen met een vermogen van 726 miljoen dollar. Stormi was nog voor haar geboorte al beroemd en rijk, maar heeft in haar korte leven al een behoorlijke carrière opgebouwd. Ze is namelijk model, actrice en ondernemer.

4. Suri Cruise

Wij introduceren u de rijkste tiener van de wereld: Suri Cruise. De dochter van Kate Holmes en Tom Cruise heeft met haar 15 jaar een goedgevulde portemonnee. Haar vermogen wordt geschat op (niet schrikken) 500 miljoen dollar en ze neemt daarmee een nobele vierde plek in in het rijtje met rijkste kinderen ter wereld.

3. Blue Ivy Carter

De dochter van Beyonce en Jay Z is met een vermogen van 1 biljoen (!) het rijkste kind van Amerika. En dat zal verloving nog wel even zo blijven. Beyonce heeft namelijk haar talent doorgegeven aan haar dochter. Ook Blue Ivy heeft namelijk een prachtige stem.

2. Prins George Alexander Louis

We laten Hollywood achter ons en focussen ons op The Royals. De prins van Cambridge is nog maar acht jaar, maar heeft een vermogen van drie biljoen.

1. Prinses Charlotte

En met stipt op de eerste plaats: Prinses Charlotte van Cambrigde. Met een vermogen van vijf biljoen verslaat ze haar jongere broertje. Ze is de tweede en enige dochter van Prins William en Hertogin Catherine en is de vierde in lijn voor de troon van het Verenigd Koninkrijk.

https://www.instagram.com/p/CaHxgcyvBSD/

Wat kinderen leren van zakgeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.