Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 9 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

10x onder de 10 euro: de leukste schoencadeautjes voor meisjes

Voor je het weet is hij weer in het land, onze goedheilig man. De kinderen kunnen niet wachten en zetten het liefst zo vaak mogelijk hun schoen, maar wat doe je er in? Wij hebben de tien leukste schoencadeautjes onder de tien euro voor je op een rij gezet.

Omdat november en december twee gigantisch drukke maanden zijn, haal jij het liefst zo snel mogelijk vast schoencadeautjes in huis voor je kids. Hier doe je inspiratie op voor je dochter.

Schoencadeautjes onder de 10 euro voor meisjes

Heb jij een meisje op de basisschool? Dan zit er bij deze cadeautips ongetwijfeld een paar dingen die ze leuk vindt om te krijgen.

1. Gelpennen

Altijd een hit, gekleurde gelpennen om mee te tekenen en schrijven. Deze leuke versie van het populaire TOPModel, valt dan ook geheid in de smaak bij jouw meisje. Je shopt ze hier voor € 8,49.

gelpennen-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

2. Sleutelhanger

Steutelhangers zijn altijd een succes. Je hangt ze aan je fietssleutel, tas of etui en het vrolijkt de boel meteen op. Deze lieve versie met een zeemeermin wil toch ieder meisje in haar schoen vinden? Voor € 2,75 is hij van jou.

sleutelhanger hema
Bron: Hema

3. Putty

Putty is de nieuwe rage op het schoolplein. Het is wat dikker en steviger dan slijm en je kunt het onder andere kneden, stuiteren en vormen. Deze putty met glitter is natuurlijk voor meisjes extra leuk en met een prijs van € 3,99 perfect als schoencadeautje!

putty-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Intertoys

4. Educatieve schoencadeautjes

Leerzaam én leuk, dat is nog eens een goed cadeau. Met deze leer- en speelbox kan je kind oefenen met rekenen, klok kijken of puzzelen. De moeilijkheidsgraad verschilt dus er zit voor iedere leeftijd iets bij. En dat voor maar € 3,99

educatief-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Lidl

5. Armbandjes maken

Houdt jouw meisje van paarden en pony’s? Dan is dit cadeau misschien wel iets voor haar. Met deze set maak je namelijk in een handomdraai zelf de leukste armbandjes met paarden bedels. Je koopt het voor € 7,99.

armbandjes-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Intertoys

6. Klei

Kleien blijft leuk, zelfs voor wat grotere meisjes. Deze neon variant van Play-Doh heeft net weer andere kleurtjes die misschien nog ontbreken in jullie verzameling. Je betaalt hier slechts € 7,99 voor acht kleurtjes.

klei-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

7. Bruisbal

In bad gaan wordt extra leuk met deze toffe bruisbal. De discospikkels en het schuim maken er een echt feestje van en de perzikgeur maakt het helemaal af. Een heerlijk verwenmoment voor kleine dames en dat voor maar € 2,99.

bruisbal-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Holland & Barret

8. Krasblaadjes

Je kent ze misschien nog wel van vroeger, de krasblaadjes. Als je met een scherp houten pennetje over het vel krast verschijnt er een mooi gekleurde onderlaag. Gaaf om op te schrijven of tekenen. Je scoort de krasblaadjes al voor € 2,99.

krasblaadjes-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Intertoys

9. Tijdschrift

Er zijn heel veel verschillende tijdschriften te koop voor kinderen. Ongetwijfeld zit er ook een leuke bij voor jouw dochter. Zoals de Penny voor echte paardenmeisjes. Die koop je bijvoorbeeld al voor € 4,95.

penny-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Albert Heijn

10. Waterkralen

Waterkralen zijn bij veel meiden populair. Het is weer eens wat anders dan de “gewone” strijkkralen en bovendien glitteren ze ook nog eens mooi. Dit minisetje bevat alles wat je nodig hebt om een paar leuke figuurtjes te maken en kost € 5,99

waterkralen-schoencadeautjes-meisjes-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.