Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Vrije Tijd 10 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Sinterklaas komt eraan! Win een leuk speelgoedpakket én kaartjes voor De Grote Sinterklaasfilm

5 december staat waarschijnlijk al dik omlijnd in je agenda, pakjesavond kun je immers niet missen. Waarschijnlijk hebben je kinderen hun verlanglijstje al lang en breed ingevuld, en wij gaan je een handje helpen met het in vervulling brengen van hun Sinterklaas-wensen. Wij mogen namelijk vijf speelgoedpakketten weggeven.

In het pakket (t.w.v. 60 euro) zit een Sinterklaas-bordspel, een Intertoys-cadeaubon ter waarde van 25 euro én twee kaartjes voor De Grote Sinterklaasfilm, Trammelant in Spanje.

Winactie De Grote Sinterklaasfilm

De leuke en spannende Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm, Trammelant in Spanje is nu in de bioscoop te zien. In die film komen boeven Mammie en Stan net uit de gevangenis. Ze besluiten wraak te nemen op Sinterklaas, omdat hij de reden is dat ze in de cel terechtkwamen.

Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Om mee te doen aan de winactie (dat kan tot 22 november 12.00 uur), vul je hieronder je gegevens in:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.