Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 3 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Sinterklaascadeaus voor tieners: 7 verrassende ideeën

Langzaam maar zeker kruipen we richting het einde van het jaar, nog maar een maandje en dan is het december. En die maand begint natuurlijk met het grootste kinderfeest van Nederland; Sinterklaas. Vier jij dit jaar Sinterklaas met je tiener? Dan weet je vast hoe moeilijk het is om een leuk sinterklaascadeau te vinden voor tieners, maar geen paniek, wij helpen je.

De tijd dat je kind dolblij met de gids van de speelgoedwinkel in zijn handen stond is voorbij, tieners houden meestal niet meer van speelgoed, maar waar maak je ze dan wél blij mee?

Sinterklaascadeaus voor tieners

We geven geen garanties, maar wellicht zit hier wel hét perfecte sinterklaascadeau voor jouw tiener tussen.

1. Polaroid camera

Alles van vroeger wordt ooit weer hip zeggen ze, dat geldt zeker voor de polaroid camera. Direct afdrukken én een fijne vintage filter over je foto, wat wil je nog meer als tiener zijnde?

2. Sterrenprojector

Altijd een goed idee, iets leuks voor op de tienerkamer. Deze sterrenprojector zullen veel tieners geweldig vinden, met één druk op de knop tover je hiermee je kamer om in een kleine versie van de melkweg.

3. Dagje weg

Wil je écht iets anders geven? Denk dan eens aan een dagje weg. Tieners vinden het vaak gaaf om eens naar een grote stad te gaan. Je kunt als symbolisch cadeau dan een reisgids geven van de betreffende stad.

4. Ringlight

Houdt jouw kind van het maken van TikToks of Reels? Dan is een ringlight natuurlijk echt een must. Met deze speciale lamp zorgt je kind voor het juiste licht voor zijn foto’s of filmpjes.

5. Mini koelkast

Tieners brengen vaak de meeste tijd door op hun kamer. Hoe chill is het dan als je voor je koude drankje niet naar beneden hoeft te lopen…

6. Fotoprinter

Tegenwoordig staan alle foto’s op je telefoon, toch is het leuk om soms juist een paar foto’s te kunnen afdrukken. Met deze mini fotoprinter is dat super eenvoudig en je tiener zal het geheid heel leuk vinden om te doen.

7. Beamer

Je films kijken op het grote scherm, dat kan voortaan gewoon thuis met een eigen beamer. Je kunt makkelijk streamen vanaf je telefoon, de beamer is makkelijk mee te nemen en hij heeft een geluidsbox.

Anja: ‘Ik steek mezelf in de schulden om dure Sinterklaascadeaus voor de kinderen te kopen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.