Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste kinderfeestjes voor stoere jongens (én meiden)

Als ze kleuter zijn kom je er nog wel vanaf met een speurtocht of een uitje naar de ballenbak, maar zodra ze ouder worden willen ze al snel iets spannenders, stoerders of uniekers als kinderfeestje. Maar wat zijn dan de opties? Wij zetten een paar stoere kinderfeestjes voor jongens (én meiden) op een rij.

Zit je kind in de bovenbouw van de basisschool? Dan zijn deze feestjes zeker weten een succes.

6 tips voor een stoer kinderfeestje voor jongens (én meiden)

Van tuben tot kinderpaintball. Met deze kinderfeestjes scoor jij geheid een heleboel coole-ouder-punten!

1. Tuben

Nog nooit van tuben gehoord? Dat is een gemiste kans, want het is onwijs leuk voor kinderen. Bij tuben roetsj je in een grote band zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel vijftig km per uur zijn geen uitzondering. Een supergave activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje dus. Geschikt vanaf een jaar of zes.

2. Waterskiën

Waterskiën als kinderfeestje? Ja het kan! Vanaf een jaar of tien is dit een supergaaf feestje vol waterpret. De kinderen leren onder begeleiding de beginselen van het waterskiën en zullen dat ongetwijfeld super gaaf vinden. Wie kan er na een uurtje al blijven staan?

3. Kinderpaintball

Wil je kind wat anders dan lasergamen? Dan is paintball een leuk alternatief. Normale paintball is pas geschikt vanaf achttien jaar, maar er bestaat ook zoiets als kinderpaintball! En dat is al geschikt vanaf een jaar of acht. Wie blijft er buiten schot?

4. Escape room

Een escape room is niet alleen leuk voor volwassenen, ook voor kids heb je super spannende escape rooms. Lukt het de groep om samen te werken en te ontsnappen? Je hebt escape rooms voor verschillende leeftijden.

5. Reptielen

Is jouw kind de nieuwe Freek Vonk? Dan is een reptielen kinderfeestje misschien een goed idee. Tijdens zo’n feestje komt er iemand bij je thuis met verschillende reptielen, waarover ze van alles vertellen. Vaak kun je van te voren zelf de dieren uitkiezen. Niet alleen heel gaaf, maar ook nog eens super leerzaam! Geschikt vanaf een jaar of zes.

6. Klimmen

Een klimfeestje kan op meerdere manieren. Zo kun je klimmen aan een klimwand, maar ook in een klimbos of park waarbij je klimroutes af kunt leggen. Zo’n klimparcours is meestal geschikt vanaf een jaar of tien. Klimwanden kunnen vaak al eerder worden gedaan.

https://www.jmouders.nl/kinderfeestjes-jaren-80-en-90/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.