Lise Steegmans
Lise Steegmans Ouders 14 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

TikTok-moeder legt hilarische reden uit waarom ze maar geen mom friends heeft

De speeltuin is een microwereld waar eigen regels gelden. Dat weet iedere moeder, toch? De moeder uit deze video, met grote opvallende tatoeages op beide armen, vond maar geen aansluiting bij de andere moeders in de speeltuin. Opeens werd haar duidelijk waarom.

FitBit is het sleutelwoord in dit verhaal.

Mom friends in de speeltuin

BMF’s (best mom friend) of mom friends zijn van die moedervriendinnen die je dankzij je kind ontmoet. Je komt elkaar tegen op het schoolplein, bij de judo/tennis/hockey en bij het bankje in de speeltuin. Een mom friend maakt precies mee wat jij ook meemaakt en maakt het tijdverdrijf net wat gezelliger. Het begint vaak bij een vriendelijk knikje, gevolgd door een glimlach en voilà, het begin van een moedervriendschap is geboren.

Echter, bij TikTokker Jenifer komen de moedervriendschappen maar niet van de grond. Verder dan een knikje gaat het contact niet. Waar gaat het mis?

Mom friends en TikTok

In een hilarisch filmpje deelt Jenifer haar verhaal. Ze legt uit dat ze tijdens een voetbalwedstrijd van haar zoon naast twee moeders op de tribune zat, toen de twee vrouwen hun Apple-horloges bespraken. Het gesprek ging over de ringen op het beeldscherm, die bijhouden hoeveel stappen je zet op een dag en hoeveel calorieën je verbrandt. Een onderwerp waar Jenifer over mee kan praten, aangezien zij een FitBit heeft. En dus haakte ze in op het gesprek: “Ik zei: ‘Oh, daar let ik nooit echt op, omdat ik me realiseerde hoe inconsistent de Apple-cijfers zijn in vergelijking met de FitBit om mijn enkel'”, legt ze uit in de video. “Dus ik ga voor de FitBit, omdat die nauwkeuriger is.”

Blijkbaar keken de twee moeders Jenifer met grote ogen aan. Waarop Jenifer uitlegt dat haar FitBit paars is en om haar enkel zit. “Wat dachten jullie dat het was?”

Elektronische enkelband

“We dachten dat het een elektronische enkelband was – iedereen denkt dat het een enkelmonitor is”, antwoordden de twee moeders. Een grote openbaring voor Jenifer, die altijd dacht dat de andere moeders bij voetbalwedstrijden en in de speeltuin niet met haar praatten omdat ze veel tatoeages heeft. Maar nu weet ze dat dit door iets heel anders komt: “Het was omdat ze dachten dat ik huisarrest had”, zegt ze met een droge blik in de camera.

Hoewel dit zonder meer hilarisch (en een beetje sneu) is, is het ook een goed moment om een ​​paar dingen te vragen. Hebben deze vrouwen namelijk wel eens gezien hoe een elektronische enkelband eruitziet? Het lijkt in ieder geval niet op een paarse FitBit! Kijken deze vrouwen wel tv?

Politieagent

En dat was nog niet alles, want er volgde nog een openbaring.”O, en ik kwam er later achter dat er een keer een agent op het voetbalveld verscheen – hij was daar om zijn kind te zien spelen – maar alle ouders dachten dat hij er voor mij was”, besluit ze de video. “Dus. Goede tijden.”

@jenifursue #stitch with @Sydney Davis Jr. ♬ original sound – Jenifursue

Benieuwd naar meer hilarische video’s over het ouderschap? Die check je hier

Deze viral video toont het toppunt van gentle parenting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.