Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Nieuws 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Vier handen op een buik vol lof over opa Wally: ‘Top opa krijgt die baby’

Het nieuwe seizoen van televisiehit Vier handen op een buik is weer van start. De vierde aflevering, waarin de 20-jarige Marleen te zien is, zorgt opnieuw voor veel reacties van kijkers.

In het programma Vier handen op een buik worden tienermoeders tijdens hun zwangerschap gevolgd en begeleid door een bekende Nederlandse moeder. In de vierde aflevering van dit seizoen is dat niemand minder dan realityster Channah Koerten, die zelf moeder is van twee kinderen.

Channah en Marleen

Channah begeleidt de 20-jarige Marleen op weg naar haar bevalling. Marleen is erg blij met haar komt, vooral omdat ze zelf geen contact heeft met haar moeder. “Ik kan niet alles aan papa vragen. Papa’s zijn niet zwanger. Dus dat is dan wel moeilijker”, vertelt ze. “Mijn doel is de mama worden die ik niet heb gehad.”

De situatie van Marleen is ingewikkeld te noemen. Ze woont nog thuis bij haar vader en zusje en de relatie met de aanstaande vader is over. Toch is ze onwijs blij om moeder te mogen worden en werkt ze hard om financieel onafhankelijk te zijn.

BNNVARA / Skyhigh TV

Lieve opa

Het is echter haar vader die het meeste lof krijgt van de kijkers. De opa to be kijkt namelijk enorm uit naar de komst van zijn kleinkind. Wanneer Channah hem ernaar vraagt zegt hij: “Ik wil haar gezicht zien – nu ga ik huilen – als die kleine eruit komt en ze leggen die op haar. Dat moment voor haar moet zo bijzonder zijn”, zegt hij in tranen over z’n dochter. Ook Channah houdt het niet droog en met haar veel kijkers ook niet.

https://twitter.com/Jebru91/status/1704211251499286924?s=20

Ook bij de bevalling wordt Marleen gesteund door haar vader. Die uiteindelijk zelfs de navelstreng mag doorknippen. Hij is onwijs trots op zijn dochter en kleindochter.

Dat blijkt wel als Channah na de geboorte op bezoek gaat bij de kersverse moeder en opa. “Ik denk dat als ik een baby’tje zou zijn, dat ik Marleen als mijn moeder zou willen,” vertelt opa Wally tegen haar. Wij smelten van deze lieve vader en opa.

Bijzondere bevallingsbeelden in Vier handen op een buik: ‘Tranen met tuiten’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.