Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Eropuit 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Uitje voor het hele gezin? Win 4 kaarten voor Kinderpretpark Julianatoren

Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit met het hele gezin? Kinderpretpark Julianatoren is dé ultieme bestemming voor jong en oud. Dit park barst van de opwinding en sensatie. En hier is goed nieuws: J/M Ouders verloot vier kaarten voor Kinderpretpark Julianatoren! Dus pak je kans en maak je klaar voor een dag vol spanning en plezier met het hele gezin.

Van 1 juli tot en met 31 augustus betreedt iedere bezoeker van Kinderpretpark Julianatoren een magische wereld vol sprookjes tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken. Naast de meer dan 60 spannende attracties kunnen gezinnen genieten van betoverende sprookjesshows met de bekende Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Deze zomer belooft een onvergetelijk avontuur te worden, zowel in het park als op tv.

Nieuwe theatershow

In de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ worden bezoekers meegenomen naar een ver land, waar prinses Isabella een groot probleem heeft. De sprookjeskristallen van geluk, liefde, hoop en vriendschap zijn kapot. Samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en prinses Isabella moeten de bezoekers de kristallen vinden om te voorkomen dat sprookjes en verhalen slecht aflopen.

Bij het prinsen- en prinsessenbal verwelkomen Jul & Julia alle bezoekers in hun prachtige koninklijke kleding. In een magische setting betoveren ze samen met de kinderen de dansvloer en stralen als echte prinsen en prinsessen. Na elke show staan de Julianatoren-karakters klaar voor een magische knuffel en een prachtig fotomoment.

Prins Jul & Prinses Julia

Ook op tv

Niet alleen in het park, maar ook op tv kunnen kinderen genieten van een nieuw avontuur met de serie ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’. Meneer Kaasgaaf, Jul & Julia helpen prinses Isabella tijdens een spannend avontuur in een vervloekt kasteel. Terwijl ze proberen Isabella te redden, blijven de boeven achter in het pretpark om hun kwade plannen uit te voeren. Zal het ze dit keer lukken?

Zomeravonden

Om de magie nog langer vast te houden, organiseert Kinderpretpark Julianatoren op 27 juli, 3 en 10 augustus de Zomeravonden. Het theater komt tot leven met betoverende sprookjesshows van Assepoester, Doornroosje en Rapunzel. Naast de shows zijn er ook andere magische activiteiten, shows en ontmoetingen met Jul & Julia. Het park is op deze avonden speciaal geopend tot 20.00 uur, zodat gezinnen extra lang kunnen genieten van sprookjesplezier.

Mis deze betoverende zomerse ervaring niet en beleef samen met Jul & Julia en alle andere bekende sprookjesfiguren een magische tijd in Kinderpretpark Julianatoren.

Kinderpretpark Julianatoren ligt in Apeldoorn en het pretpark is dagelijks van 10.30 tot 17.00 uur open. De kaarten zijn onbeperkt geldig, dus niet alleen tijdens de zomervakantie.

Meedoen

Wil je ook met je kids naar Kinderpretpark Julianatoren? Doe dan mee met onze winactie. Schrijf je ook vooral in voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 10 juli, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.