Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vakantie 30 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Winnen: bekijk het nieuwste wassenbeeld bij Madame Tusssauds!

Het is meivakantie en dat betekent lekker veel vrije tijd. Althans, voor de kinderen dan. Heb jij als ouder nou ook een dagje vrij en zijn jullie nog op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Stop dan maar met zoeken, want wij hebben een heel goed idee: namelijk naar Madame Tussauds.

En goed nieuws: wij mogen vier keer vier kaartjes weggeven!

Madame Tussauds

Op zoek naar een uitje dat leuk is voor zowel je kinderen als jezelf? Dan is Madame Tussauds een echte aanrader, het is namelijk een populair museum voor zowel jong als oud. Je vindt er wassenbeelden van allerlei bekende mensen, van grote wereldartiesten tot de leukste BN’ers. Denk aan Beyoncé, Messi, Enzo Knol, Virgil van Dijk, Nikkie Tutorials en Snelle.

Bekijk ook de nieuwste aanwinst van het museum: Shrek. Hoe leuk voor jouw kind om te zien?! Er zijn ontzettend veel wassenbeelden, dat er voor iedereen uit het gezin wel wat leuks tussen zit. Maak de dag compleet door in Amsterdam een hapje te eten of een gezellige wandeling te maken. Dit klinkt als een topdag, of niet?

Winactie

J/M Ouders mag vier keer vier kaarten weggeven. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Op maandag 6 mei kiezen we de winnaars uit.

Bestelt jouw dochter ook van alles op SHEIN? Neem haar mee naar deze pop-up winkel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.