De leukste familiefilms op Netflix voor een Valentijnsavond met het gezin

Gezellig samen op de bank een film kijken, dat kan heerlijk zijn. Even tegen elkaar aan kruipen, snacks en drinken erbij, wat wil je nog meer? Nou, dat iedereen het eens is over de film bijvoorbeeld. Daarom zetten we de leukste familiefilms op Netflix voor je op een rij. Deze zijn écht voor iedereen leuk.

Breng jij deze Valentijnsdag door met het gezin? Dan kun je er maar beter samen iets gezelligs van maken. Oké het is geen romantisch diner bij kaarslicht, maar hé, iedereen stil voor pakweg anderhalf uur is een cadeau op zichzelf. Toch?

Familiefilms op Netflix

Moeten jullie het alleen nog even eens worden…

1. Minoes

Misschien heb je hem al honderd keer gezien, maar wij krijgen er geen genoeg van. Carice van Houten schitterend in haar rol als Poes Minoes, leuk voor jong en oud. Bovendien ook nog eens een romantisch verhaal, leuk zo voor Valentijn.

2. Mees Kees

Een begrip onder kinderen: Mees Kees. Met deze meester is er altijd wat te beleven én te lachen. Heb je deze al gezien? Op Netflix vind je ook nog een paar leuke vervolg films.

3. Free Willy

Een klassieker met zakdoekjes garantie. Grote kans toch dat jouw kind hem nog niet kent. Dat kun je natuurlijk niet zo laten, stukje opvoeding hè.

4. Meester Kikker

Nog een meester die voor heel wat commotie zorgt in de klas. Deze hartverwarmende film is grappig en spannend voor het hele gezin. En Jeroen Spitzenberger is nooit vervelend om naar te kijken toch?

5. Het regent gehaktballen en Het regent gehaktballen 2

Deze twee kun je meteen lekker achter elkaar bingen. Haal wel genoeg snacks in huis want van al dat kijken naar eten krijg je geheid honger.

6. Bigfoot junior

Een succesvolle animatiefilm van onze zuiderburen. Over een jongen die ontdekt dat zijn vader Bigfoot is. Spannend!

7. GVR

Het bekende boek van Roald Dahl in een moderne uitvoering. Deze film neemt je even helemaal mee in de fantastische wereld van de reuzen, in een levensechte animatie.

8. Abeltje

Nog zo’n klassiek verhaal, want wie kent het jongetje in de lift nou niet? Nou, jouw kind(eren) misschien… Snel kijken dus.

9. Happy Feet en Happy Feet 2

Zin in iets vrolijks? Dan is Happy Feet altijd een goed idee. Hoewel het verhaal bij vlagen ook behoorlijk zielig is eindig je ongetwijfeld dansend door de woonkamer.

10. Meneer Pluizebol

Een man die in een kat veranderd, dat is altijd leuk om naar te kijken. Bovendien leert deze film ouders ook nog eens een belangrijke levensles…

Lees ook:

Reageer op artikel:
De leukste familiefilms op Netflix voor een Valentijnsavond met het gezin
Sluiten