Lise Steegmans
Lise Steegmans Vrije Tijd 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Nu al een tienerhit: de film Hello, Goodbye and Everything in Between op Netflix

De zomer na het eindexamen is voor de meeste tieners een fantastisch, onvergetelijk avontuur. Voor heel even ben je vrij van alles; school, prestatiedruk en lesroosters. En je bent nog niet begonnen aan je volwassen leven, dat komt na de zomervakantie wel weer. Maar aan al het goede komt een eind, ook de zomervakantie vliegt zo weer voorbij. Daarom is Hello, Goodbye and Everything in between de perfecte kijkip voor je net-geslaagde tiener.

Oké eerlijk? Als moeder zwijmel je graag een avondje mee met deze romcom.

Hello, Goodbye and Everything in Between

Je hebt je kinderen er vast over gehoord, een van de films van de ‘To All The Boys’-reeks op Netflix. Deze trilogie was een regelrechte hit en zette de romantische comedy opnieuw op de kaart. Daarom is de komst van Hello, Goodbye and Everything in between extra goed nieuws, want deze film komt van dezelfde makers.

Claire en Aidan

Claire en Aidan zijn wat je noemt echte high school lovers. Ze zijn al best lang samen en hebben het grootste deel van hun middelbare schooltijd samen doorgebracht. Hun liefde voor elkaar is zo groot dat ze elkaar het beste van de wereld gunnen. Daarom spraken Claire en Aidan af dat ze het sowieso zouden uitmaken zodra ze zouden gaan studeren. Dat leek een goed idee, maar nu ze hun eindexamen op zak hebben, beginnen de twijfels te komen. Moeten ze elkaar aan de afspraak houden? Ze besluiten om op een alllerlaatste, fantastische date te gaan, waarin ze de mooiste momenten uit hun relatie herbeleven. Gaan ze het antwoord vinden? Blijven Claire en Aidan samen of gaan ze echt uit elkaar?

Bekijk de trailer vanmet al bijna twee miljoen views, hieronder:

Je begrijpt, menig tiener doet wat Claire en Aiden doen. Namelijk een zomer vol avontuur, liefde en woeste tienergevoelens beleven. Zo’n zomer is er maar een en dat maakt Hello, Goodbye, and Everything in Between ontzettend charmant om naar te kijken. De film is gebaseerd op de bestseller van Jennifer E. Smith. Amy Reed verwerkte het boek tot een scenario en de film werd geregisseerd door Michael Lewen. De twee hoofdrollen worden gespeeld door Talia Ryder en Jordan Fisher.

Releasedatum

Vanaf 6 juli is Hello, Goodbye, and Everything in Between te zien op Netflix. Tot die tijd kunnen jij en je tiener zoet zijn met een van deze kijktips.

Lui ouderschap in een film: waarom deze jeugdfilm leerzaam is voor jong en oud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.