Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Feestdagen 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

10x leuke en goedkope sinterklaascadeautjes voor je kind

Je komt er niet meer onderuit: de goedheiligman is weer in het land. Dat betekent strooigoed, surprises en cadeautjes. Dat laatste is soms best een dingetje, zeker in deze tijd waarin we al zuinig op ons geld moeten zijn. Maar geen paniek, er zijn namelijk genoeg leuke, goedkope sinterklaascadeautjes te vinden. Wij geven tips!

Een leuk cadeautje hoeft namelijk echt niet duur te zijn.

Uitdaging

De meeste kinderen vinden het sinterklaasfeest fantastisch. Dat is ook niet gek, met alle pepernoten, chocoladeletters, liedjes, surprises, gedichten en cadeautjes is het een heel gezellige periode. Voor de kinderen dan hé, want voor ouders kunnen die cadeautjes best een uitdaging zijn. Zeker voor gezinnen die al wat geldzorgen hebben, is het soms lastig om die cadeautjes te blijven geven.

Gelukkig weten we ook allemaal dat een leuk cadeautje echt niet heel duur hoeft te zijn. Tegenwoordig heb je genoeg leuke dingen voor kinderen die best betaalbaar zijn. Je moet er alleen wel even opkomen. Daarom geven wij graag tips voor leuke en goedkope Sinterklaascadeautjes, zodat je je kids wel wat leuks kan geven, maar je het niet zo erg merkt in je portemonnee.

Goedkope Sinterklaascadeautjes voor je kind

Hier zijn twintig tips voor leuke en goedkope Sinterklascadeautjes onder de 10 euro:

1. Portemonnee

Een leuke portemonnee voor je kind is niet duur en hij of zij kan zelf zijn centjes bij elkaar sparen. Misschien begint het zuinig zijn op je geld hier al wel.

2. Sleutelhanger

Als jij een leuke sleutelhanger wilt geven, heb je in ieder geval genoeg keuze. Of het nu voor je zoon of dochter is, er is voor ieder wat wils!

3. Pennenset

Pennen kunnen kinderen altijd gebruiken, met een mooi kleurtje zijn ze nog leuk ook. Met dit setje pennen is schrijven op school nog nooit zo leuk geweest.

4. Grappige puntenslijper

Wedden dat jouw kinderen niet meer bijkomen van het lachen om deze puntenslijper? Wat zullen ze opeens graag willen schrijven met hun potloden.

5. Kleurboek

Een kleurboek, zoals dit Grafix Kleur- en activiteitenboek, hoeft helemaal niet duur te zijn, maar leuk is het zeker wel.

6. Stickervel

Je kunt nooit genoeg stickers hebben in deze feestmaand. Op tekeningen, Sinterklaascadeaus of kerstkaartjes: je kunt ze altijd gebruiken.

7. Moppenboek

Je gaat waarschijnlijk heel veel moppen horen de komende tijd met dit leuke moppenboek. Als je kinderen het maar leuk vinden, toch?!

8. Bordspel

Als jouw kind van spelletjes houdt, zijn er ook leuke bordspellen onder de 10 euro te krijgen. Ook dit hoeft dus zeker niet duur te zijn.

9. Rubik’s Cube Mini

Oké, je betaalt voor de Rubik’s Cube Mini wel een tientje, maar je kind is zeker een tijdje zoet. Kan jij even fijn een momentje voor jezelf nemen.

10. Springelastiek

Als jouw kinderen nog een leuk speeltje voor buiten kunnen gebruiken, is een springelastiek leuk en niet duur. Het is nog goed voor de conditie ook.

Dilemma: ‘Mijn ex geeft onze kinderen hele dure Sinterklaascadeaus, wat moet ik doen?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.