Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Ouders 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit Ikea-product is dé perfecte match met jouw Stokke Tripp Trapp

Als ouder weet je als geen ander hoeveel tijd en energie het kost om een huis te onderhouden, een gezin te runnen en ook nog eens je kinderen op te voeden. Maar gelukkig zijn er slimme hacks en oplossingen die het leven net wat makkelijker maken. Een van die slimme trucjes is het combineren van je Ikea Trofastbak met je Stokke Tripp Trapp stoel.

Deze gouden combi maakt het opruimen en opbergen van spullen een fluitje van een cent.

De Trofastbak met de Stokke Tripp Trapp

We hebben geen exacte cijfers, maar waarschijnlijk heeft een groot deel van onze lezers allebei de producten sowieso al in huis.

De Trofastbak

De Trofastbakken zijn namelijk een absolute game changer als het gaat om het organiseren van speelgoed en knutselspullen. De bakken komen in verschillende maten en kleuren, net als de bijbehorende kasten. Dat is handig, want zo kun je mixen en matchen om de perfecte opbergkast te creëren.

Maar niet alleen samen met de Ikea-kast is de Trofastbak een hit. Je kunt hem namelijk óók gebruiken met een ander meubelstuk, dat jij misschien wel in je huis hebt staan…

De Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is namelijk een bekende en populaire kinderstoel die wordt geroemd om zijn ergonomische en aanpasbare ontwerp. Het is een stevige stoel die ontworpen is om mee te groeien met je kind, van baby tot kleuter en zelfs jij als volwassene kunt erop zitten. Wel is de Tripp Trapp een van de duurdere kinderstoelen op de markt, maar dit wordt deels gecompenseerd door het feit dat hij jarenlang meegaat. Door zijn onverwoestbare karakter kun je hem bovendien ook goed tweedehands scoren op Marktplaats.

Parent hack

Nu zijn deze twee producten dus samen te combineren en daar zijn wij op de redactie enorm enthousiast over. De Trofastbak, past namelijk precies in de gleuven van de Tripp Trappstoel. Zo kun je makkelijk dingen als tekenspullen of slabbetjes in de bak bewaren, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Eventueel kun je een deksel kopen voor de Trofast, zodat er geen viezigheid in de bak komt. Ideaal!

5x dit zijn de beste en fijnste wipstoeltjes voor je baby

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.