Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Vrije Tijd 4 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

De leukste indoorspeeltuinen voor iedere leeftijd in Nederland

Het is weer zomervakantie, dus het is tijd om volop leuke dingen te doen met je kinderen. Wanneer het buiten slecht weer is kun je voor de afwisseling naar een indoorspeeltuin gaan. Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet. Ze bevinden zich allemaal in Nederland en zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Ook al lijkt een indoorspeeltuin voor veel ouders soms minder leuk dan een buitenspeeltuin, je kind heeft er hoe dan ook veel pret. Wist je dat er voor zowel jonge als oudere kinderen ontzettend veel leuke indoorspeeltuinen in Nederland zijn?

Leukste indoorspeeltuinen in Nederland

Je kind zal zich volop vermaken in de volgende indoorspeeltuinen in Nederland.

Polpsa Indoor

Deze binnenspeeltuin is onderdeel van de Plopsa attractieparken. Het is het enige park in Nederland met een enorme overdekte hal waarin zich een grote uitgebreide binnenspeeltuin, compleet met achtbaan bevindt. Deze binnenspeeltuin staat in het teken van Studio 100. Denk hierbij aan Bumba, Piet Piraat, K3, Maya de Bij, Kabouter Plop en nog veel meer.
Locatie: Reindersdijk 57, Dalen

Candy Castle Speelparadijs

Op zoek naar een speelparadijs in een monumentale kerk in Amsterdam? Dan is Candy Castle een goede optie voor jonge en wat oudere kinderen. Voor de grote kinderen is er een toffe kartbaan in de kelder waar ze zich goed kunnen vermaken. De jongere kinderen worden zeker blij van alle klim- en springtoestellen.
Locatie: Erik de Roodestraat 14, Amsterdam

Binnenspeeltuin Tippedoki

Vlakbij Assen vind je binnenspeeltuin Tippedoki. Vanaf het moment dat ze binnen komen wanen de kinderen zich in een jungle. Via touwbruggen die met elkaar verbonden zijn kun je naar de diverse boomhutten. Via een van de 20 verschillende routes kun je helemaal naar boven naar de grote klimboom klimmen. Via de supersnelle glijbaan kun je weer naar beneden. Voor kinderen die wel houden van avontuur is deze binnenspeeltuin zeker aan te bevelen.
Locatie: De Pol 15, Grolloo

KidZcity

Door het grote aanbod is deze grote binnenspeeltuin van wel 5000 m2 leuk voor grote en kleine kinderen. Van bots auto’s tot lasergames, en van een rit in een safaritrein tot een spannende toer in een klimdoolhof. Alles is mogelijk bij KidZcity in Utrecht.
Locatie: Vlampijpstraat 79, Utrecht

Indoorspeeltuin Plaswijckpark

Wanneer je op zoek bent naar een indoorspeeltuin, buitenspeeltuin, park, theater en dierentuin in één dan ben je in het Rotterdamste Plaswijckpark zeker aan het goede adres. De binnenspeeltuin heeft als thema ‘het huis van opa en oma’, waar kinderen écht alles mogen. Van op bedden springen tot in en op kasten klimmen: alles mag. Plezier gegarandeerd.
Locatie: Ringdijk 20, Rotterdam

Hof van Eckberge

Deze binen- en buitenspeeltuin van maar liefst 25.000 m2 is leuk voor zowel jong als oud. Van een lasergamejungle tot bowling en van klimruimtes tot leuke dingen voor dierenvrienden. Ga langs bij de kinderboerderij waar je ezeltje kunt rijden, bekijk alle vissen in een groot aquarium of kom tot rust in de snoezelruimte.
Locatie: Lintveldseweg 1a, Eibergen

Kabonk

Wanneer je Kabonk in Breda bezoekt zal je je ogen uitkijken. Deze indoorspeeltuin heeft maar liefst zeven verdiepingen waar kinderen heerlijk kunnen spelen, ontdekken en leren. In deze ruimte van 3300 m2 is er voor elk kind wat leuks te doen.
Locatie: Bavelseparklaan 8, Breda

Mattel Play

In deze binnenspeeltuin kunnen kinderen opgaan in de wereld van TV figuren zoals Brandweerman Sam, Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina en nog veel meer. Bouw toffe creaties of beleef een avontuur in de heuse roller disco. Bij Mattel Play ligt de focus niet alleen op actief plezier hebben, maar ook op het leren en prikkelen van de creativiteit.
Locatie: Midden Peelweg 7, Sevenum

https://www.jmouders.nl/kinderfeestjes-jaren-80-en-90/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.