Demi de Boer
Demi de Boer Vrije Tijd 3 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

8x de leukste series op Netflix om met jouw tiener te bingen

Tegenwoordig is het niet meer cool om met je ouders naar de “gewone” televisie te kijken. Het is daarom de hoogste tijd om lekker te gaan Netflixen met jouw kids. Wij hebben een paar leuke en populaire Netflix series voor tieners (én voor jou) op een rijtje gezet.

Jouw zoon of dochter zal het zeker waarderen als je zegt dat jullie gezellig samen een avond een goede serie gaan bingen met een grote bak popcorn erbij.

Netflix series voor tieners

Is jouw kind twaalf jaar of ouder? Verzamel dan snel alle snacks en drankjes en en geniet van deze acht series!

1. Ginny and Georgia

Vorig jaar is het eerste seizoen van deze serie op Netflix verschenen. Neem tijdens deze serie een kijkje in het leven van de vrijgevochten Georgia en haar kinderen. Het gezin gaat verhuizen om een frisse start te maken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

2. Atypical

Deze serie kun je gerust met je tiener kijken, er zit namelijk een leeftijdsclassificatie aan van 9 jaar aan vast. Atypical gaat over een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum. Je volgt in vier seizoenen het leven van de 18-jarige Sam met zijn ouders, zus en psycholoog.

3. Never have I ever

De Indiaas-Amerikaanse tiener, Davi, wil heel graag populair worden na een moeilijk jaar. Alleen vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. Met ongeveer dertig minuten per aflevering, heb je de twee seizoenen zo uitgekeken.

4. Emily in Paris

Deze gezellige, grappige en romantische serie zit ook nog eens vol met drama. De Amerikaanse Emily heeft een nieuwe baan in Parijs. Misschien was het wel slim geweest als ze Frans had geleerd..

5. De volta aos 15

Deze gloednieuwe, Portugese dramaserie is een grote hit. De 30-jarige Anita ontdekt een manier om terug te reizen naar haar vijftiende levensjaar. Maar hoe zal dit aflopen?

6. Anne+

Deze Nederlandse serie is ook erg populair onder tieners. De 20-jarige, lesbische Anne is verhuisd en komt plotseling een oude vlam tegen. Ze blikt hierdoor terug op haar voorgaande relaties. De serie is ook vervolgd door Anne+: De film.

7. Sex education

Deze serie is mega populair onder de jongeren. Inmiddels zijn er al drie seizoenen te zien vol tienerdrama. De hoofdrolspeler is de onzekere Otis, je krijgt een kijkje in zijn leven als tiener. Zijn moeder is sekstherapeut, waar hij met de rebelse Maeve gebruik van gaat maken. Let wel op, deze serie heeft een leeftijdsclassificatie van zestien jaar en ouder.

8. Outer Banks

Ook deze serie heeft een leeftijdsclassificatie van 16 jaar. Outer Banks zit vol spanning, liefde en drama. John B gaat met zijn drie beste vrienden op avontuur op een eiland. Zij zijn op zoek naar een belangrijke schat, maar dit gaat niet zonder gevaren.

Netflixen maar! Dit zijn de leukste films voor tieners op dit moment

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.