Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vrije Tijd 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit kijkt je kind: de 5 populairste Nederlandse TikTokkers van 2022

Kinderen kunnen niet meer zonder en scrollen uren door de filmpjes. We hebben het natuurlijk over TikTok. Benieuwd wat je kind nou eigenlijk kijkt? Wij zetten de vijf populairste Nederlandse accounts op een rij.

Kinderen zitten tegenwoordig uren op hun telefoon te scrollen door de duizenden filmpjes die op TikTok voorbijkomen. Misschien begrijp je niet waar de populariteit vandaan komt en waarom ze het zo leuk vinden.

5 populairste TikTokkers

Om iets meer inzicht te krijgen in het TikTok gebruik van je kind, hebben wij een lijst gemaakt van de 5 populairste Nederlandse TikTokkers van dit moment. Zo kun je eindelijk eens met je kind meepraten.

1. @Scottsreality

Scott Hentzepeter heeft met zijn account Scottsreality maar liefst 38 miljoen volgers, waarmee hij de populairste TikTokker van Nederland is. In zijn video’s bakt, frituurt en vijzelt hij veel, van eten tot apparaten. Het blijft bijzonder om te zien en is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

https://www.tiktok.com/@scottsreality/video/7155551539854118149?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7158351965520037382

2. @green.rabbit

Jeffrey mensen heeft met zijn account 18 volgers en laat hen lachen met zijn vele filmpjes. Je ziet hem lang niet op elk filmpje, wat je wel ziet zijn leuke gadgets en bijzondere spullen. Je snapt soms niet gelijk waar je naar kijkt, maar dat maakt het juist leuk.

@green.rabbit

Do you want to see the result 😅 #foryoupage #foryou @J.Fla credits

♬ The Hare – J.Fla

3. @433

Dit account is voor de echte voetballiefhebber en heeft 12,6 miljoen volgers. Je ziet grappige momenten van voetbalspelers en bijzondere trucjes in voetbalwedstrijden. Leuke achter de schermen video’s om een nog beter beeld van je voetbalidolen te krijgen.

@433

@Sergio Agüero, has got some moves 🕺#football #futbol #aguero #fyp

♬ original sound – cam

4. @markielucas

Dit account is erg populair bij de tienermeiden: een knappe gast die vooral zichzelf op de filmpjes zet. Met 8,6 miljoen volgers krijgt hij genoeg aandacht, ondanks dat hij met regelmaat een video samen met zijn vriendin maakt.

https://www.tiktok.com/@markielucas/video/7148826054545755397?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7158351965520037382

5. finnsreality

Finn Hentzepeter is het jongere broertje van Scott en hoewel hij zeker niet zo populair als zijn broer is, heeft hij met zijn account een mooie 7,1 miljoen volgers. Je ziet hem niet vaak op de video’s, hij maakt met name filmpjes van drankjes die hij maakt.

@finnsreality

Reply to @s.h.nishat This should be everyone’s favorite juice 😍 Rate the result 1-10🥳 #satisfyingvideo

♬ original sound – “I’m fine.”

J/M Ouders-panel: ‘Mijn dochter van 9 wil op TikTok, maar ik vind haar te jong’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.