Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Feestdagen 29 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Van ballonvaart tot culinaire tour: 7x de uniekste Moederdag cadeaus

Het is alweer bijna tijd voor Moederdag: de dag waarop we alle moeders even goed in het zonnetje zetten. Wil jij dit jaar nou echt met iets origineels komen, omdat je vindt dat jouw moeder dat verdient? Lees dan snel verder, want wij zetten de leukste, unieke Moederdag cadeaus op een rij.

Wedden dat jouw moeder een topdag krijgt?

Unieke Moederdag cadeaus

Wil jij jouw moeder dit jaar eens goed verrassen? Probeer het eens met één van de volgende cadeau-ideeën:

1. Ontspanningsmand

Weet jij al je favorieten van je moeder? Stop deze samen in een mand en verras haar met al haar favoriete producten. Stop haar lievelingsthee, tijdschrift, chocola, verzorgingsproducten en geurkaas in de mand en laat haar genieten van een heerlijk relaxed dagje.

moederdagcadeau
Bron: Unsplash

2. Festivalkaartjes

Een festival is heus niet alleen leuk voor jongeren, zolang je maar een festival kiest wat bij je past. Zoek de festivals die eraan komen, bekijk welke artiesten er komen en of er wat leuks voor je moeder bij zit. Geef haar twee kaartjes, zodat ze zelf kan kiezen met wie ze gaat.

moederdagcadeau
Bron: Unsplash

3. Een ballonvaart

Voor dit idee moet jouw moeder wel van wat avontuur houden, maar als ze daarvoor open staat, dan is dit het unieke cadeautje. Zorg voor een picknickmand met heerlijke lekkernijen en dit wordt voor haar een ervaring om nooit meer te vergeten.

moederdagcadeau
Bron: Pexels

4. Couponboekje

Heb je nou niet heel veel budget, maar wil je je moeder wel even in de watten leggen? Maak dan een couponboekje met coupons voor dingen als een ontbijt op bed, een dagje zonder huishoudelijke klusjes, een avondje uit eten of een uitgebreid diner voor twee.

moederdagcadeau
Bron: Pexels

5. Een workshop of cursus

Jij weet vast wel een activiteit of hobby waar je moeders interesse ligt, maar waar ze al die jaren maar niet aan toe is gekomen. Denk aan een fotografiecursus, een kookworkshop, een workshop sieraden maken of een schildercursus.

moederdagcadeau
Bron: Pexels

6. Gepersonaliseerd sieraad

Heb jij wel een beetje budget en wil je echt iets speciaals doen voor je moeder? Laat dan een gepersonaliseerd sieraad ontwerpen, met bijvoorbeeld haar initialen, haar naam of een speciale boodschap. Kijk bijvoorbeeld naar deze mooie ketting van Uniekje.

sierraad
Bron: Uniekje

7. Culinaire tour

Weet jij alle favoriete eetgelegenheden van je moeder? Hoe leuk is het om een culinaire tour te organiseren? Ga samen lunchen bij haar favoriete lunchtent, daarna ga je door naar haar favoriete koffiebar en voor het avondeten kies je haar favoriete restaurant. En het toetje eet je natuurlijk ook weer ergens anders.

moederdagcadeau
Bron: Unsplash

Karin (44) ‘Mijn dochters vieren bewust geen Moederdag met me’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.