Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Feestdagen 10 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Van persoonlijke podcast tot lokale food tour: 7x de uniekste Vaderdag cadeaus

Zondag 16 juni is het zo ver, dan zetten we alle vaders in het zonnetje. Hoewel het altijd fijn is om stil te staan bij jouw sterke en stoere vader, blijft het lastig om een leuk cadeau te zoeken. Daarom geven wij tips voor de leukste en meest unieke Vaderdag cadeaus.

Wedden dat jouw vader blij en verrast zal zijn?

Unieke Vaderdag cadeaus

Wil jij jouw vader dit jaar eens goed verrassen? Probeer het eens met één van de volgende Vaderdag cadeaus:

1. Unieke reiservaring

Houd jouw vader ervan om eropuit te gaan en nieuwe dingen te ontdekken? Geef hem dan een unieke reiservaring cadeau. Dan bedoelen we niet een nachtje in een hotel, maar ga eens voor iets speciaals, zoals een overnachting in het bos, een boomhut, een tiny house, een molen, een Pipowagen, een kasteel of een vliegtuig. Wedden dat het een onvergetelijke nacht wordt?

vaderdag
Bron: Pexels

2. Persoonlijke podcast

Als je niet zoveel budget hebt, of je wilt gewoon iets creatiefs en speciaals maken, dan is een persoonlijke podcast over en voor jouw vader een topidee. Vraag familieleden en vrienden om hun leukste herinnering of verhaal over je vader te delen en verzamel deze in de podcast. Hoe leuk is het voor je vader om al deze herinneringen te horen?

vaderdag
Bron: Pexels

3. Vintage platenspeler

Is jouw vader een echte muziekliefhebber en heeft hij het vaak over de muziek van vroeger? Dan is een mooie vintage platenspeler een echte aanrader. Schaf een aantal van zijn favoriete platen aan en voeg deze toe om het cadeau compleet te maken. Dit brengt weer allemaal oude herinneringen op bij je vader, waar hij vast erg blij van wordt.

vaderdag
Bron: Pexels

4. Lokale food tour

Als jouw vader een echte fijnproever is en wel van een culinair hapje houdt, neem hem dan mee op een lokale food tour. Maak een tour langs verschillende eetgelegenheden of foodtrucks en proef samen de lokale specialiteiten. Hoe leuk is het om samen nieuwe dingen te proberen en ondertussen gezellig te kletsen? Dat wordt weer een mooie nieuwe herinnering.

vaderdag
Bron: Pexels

5. Gepersonaliseerd boek

Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, dan is een gepersonaliseerd boek een echte aanrader. Verzamel je vaders favoriete gedichten en verhalen en maak hier een boek, krant of tijdschrift van. Maak het af met mooie, persoonlijke brieven van jou en andere familieleden en plak er foto’s bij die van betekenis zijn voor je vader. Dit boek zal hij niet meer weg kunnen leggen!

vaderdag
Bron: Pexels

6. Op avontuur

Is jouw vader meer van de actie? Neem hem dan een dagje mee op outdoor avontuur. Ga samen een activtiteit doen zoals kajakken, kanoën, mountainbiken, bolderen, lasergamen of steppen. Het is goed voor de gezondheid, goed voor jullie band en wie weet komt er wel een gezamenlijke hobby uit.

vaderdag
Bron: Pexels

7. Gepersonaliseerd cadeau

Als jouw vader een hobby heeft of iets waar hij erg van houdt, dan kun je daar vast iets leuks mee doen en een gepersonaliseerd cadeau geven. Is je vader een echte klusser? Geef dan een houten gereedschapskist met zijn naam erop gegraveerd cadeau. Houdt je vader van bier? Geef dan een doe-het-zelf bierbrouwkit cadeau, waarmee hij zijn eigen bier kan brouwen. Er zijn opties genoeg!

vaderdag
Bron: Pexels

5x waarom het voor vaders belangrijk is om met hun kinderen te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.