Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Voetbalfans opgelet: dit is het ultieme uitje in de voorjaarsvakantie

Heb jij een echte voetbalfan in huis? Dan weten wij hoe jij die in de voorjaarsvakantie heel blij maakt. Je kunt namelijk voor een prikkie een bijzondere wedstrijd bijwonen in de Johan Cruijff ArenA!

De Ajax Vrouwen spelen op 4 maart om 16.30u tegen Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA. En dat is speciaal, want het is de eerste keer dat De Klassieker tussen de vrouwenploegen in het grootste stadion van Nederland is. Normaal vindt het duel plaats op Sportpark De Toekomst.

Strijd om kampioenschap

De primeur is dus een unieke kans om samen met je (klein)kinderen de Johan Cruijff ArenA te bezoeken. De wedstrijd is namelijk vrij toegankelijk en de kaarten zijn te koop voor een zacht prijsje: € 7,50 per stuk. De Klassieker valt ook nog eens precies in de voorjaarsvakantie van de regio’s Noord en Midden! Wat is er leuker dan samen een dagje uit te gaan?

Spectaculair is het altijd als de voetbalteams uit Amsterdam en Rotterdam tegenover elkaar staan. En deze wedstrijd wordt zeker spannend. De Ajax Vrouwen strijden nog om het kampioenschap met FC Twente. Feyenoord kan de titelstrijd voor Ajax, waar onder anderen Oranjeleeuwinnen Sherida Spitse en Romée Leuchter spelen, dus nog moeilijk maken.

Langgekoesterde wens

Met het spelen in de ArenA komt een langgekoesterde wens van het team uit. Oud-speelster en oud-international Daphne Koster, nu manager van de Ajax Vrouwen, vindt het een bijzonder moment voor iedereen die het vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt.

“Voor de spelers, voor trainer Suzanne Bakker en haar staf én voor de vele fans van de Ajax Vrouwen is dit geweldig nieuws”, zegt Koster. “Ik ben er enorm trots op dat dit, mede dankzij hoofdsponsor ABN AMRO en de goede samenwerking met de Johan Cruijff ArenA, nu mogelijk is.”

Kaarten kopen voor de bijzondere wedstrijd in de voorjaarsvakantie? Check ajax.nl/tickets

In samenwerking met Ajax

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.