Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Eropuit 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Een leuk uitje met je kind: win kaartjes voor de film Gewoon Super!

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met je kind? Dat komt goed uit! Vanaf woensdag 31 januari draait de film Gewoon Super! in de bioscoop, en goed nieuws: wij mogen maar liefst twee keer vier kaartjes weggeven, met daarbij een setje Brauzz wasstrips.

Een leuk uitje met je kind is altijd een goed idee, toch? Kind blij, jij blij!

Gewoon Super!

De film Gewoon Super! gaat over het 11-jarige meisje Hedwig. Haar vader is dé superheld van de stad en het is de bedoeling dat zij in zijn voetsporen treedt. Maar als die dag eerder komt dan gedacht, is ze er eigenlijk niet klaar voor. Ze is vrij onhandig, niet heel snel, en ook niet sterk. In tegenstelling tot haar vader, die groot en sterk is.

Hedwig zoekt hulp bij haar oma, die zelf vroeger ook superheld was. Gelukkig ziet haar stoere oma wél mogelijkheden voor haar en vormen ze samen een sterk team. En dan komt Hedwig erachter dat je helemaal niet geweldig hoeft te zijn om super te zijn. De stemmen worden vertolkt door Simone Kleinsma als de oma, en Sterre Koning als Hedwig.

Winactie

J/M Ouders mag twee keer twee bioscoopkaarten weggeven, met een setje Brauzz wasstrips daarbij inbegrepen.

Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met 6 februari.

Gewoon Super!
Foto: Brauzz

100x de leukste moeder-dochter uitjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.