Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Feestdagen 21 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Het perfecte kerstvakantie uitje: win kaartjes voor de film Vogelvlucht

Het is zo ver: de kerstvakantie is aangebroken. Dat betekent vrije tijd, gezelligheid en leuke dingen doen. En wij weten wat dan de perfecte invulling is voor jou en je kind: naar de film Vogelvlucht in de bioscoop.

En goed nieuws, want wij mogen vijf keer twee kaarten, een rubber duck en een tote bag weggeven.

Vogelvlucht

Het leven van familie Mallard is alles behalve spannend te noemen. Waar vader Mack het prima vindt om hun hele leven in dezelfde vijver rond te zwemmen en zijn gezin veilig wil houden, wil moeder Pam weleens wat anders. Zij wil dat hun kinderen meer van de wereld gaan zien. Uiteindelijk lukt het Pam de vader van haar kinderen over te halen en gaan ze op familievakantie naar het tropische Jamaica.

Vogelvlucht
Bron: Triple P Entertainment

Wanneer de familie naar het zuiden trekken, loopt hun goed geplande reis helaas al snel in de soep. Toch is de reis niet voor niks: ze verbreden hun horizon, leren nieuwe vrienden kennen en ze bereiken ook nog eens meer dan ze ooit hadden durven dromen. Daarnaast leren ze ook meer over zichzelf en elkaar.

Vogelvlucht is van dezelfde maker als de succesvolle animatiefilms Minions, Verschrikkelijke Ikke, Sing en Huisdiergeheimen. De film is hartverwarmend als altijd en heeft de scherpzinnige humor, onvergetelijke personages en vrolijke soundtrack die we van Illumination gewend zijn.

Winactie

J/M Ouders mag vijf keer twee bioscoopkaarten weggeven, met een rubber duck en een tote bag daarbij inbegrepen.

Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Op woensdag 27 december maken we de winnaars bekend!

De ultieme kerstvakantie bucketlist: 10x leuke dingen om met je kinderen te doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.