Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vrije Tijd 15 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Vanaf morgen in de bioscoop: IF. Win nu kaartjes

De meivakantie is dan wel net voorbij, maar een leuk uitje met het gezin is altijd een goed idee, toch?! Wij hebben dan ook een goed idee voor een uitstapje, namelijk naar de film IF, die vanaf 16 mei in de bioscoop te zien is. En goed nieuws: wij mogen kaartjes weggeven.

Wij hebben vijf keer twee kaartjes ‘in de aanbieding’. Heb jij wel zin in een leuk uitje met je kind en wil jij graag meedoen met deze winactie? Lees dan snel verder hoe je dat doet.

IF

IF staat voor Imaginary Friends, dat is ook waar de film om draait. Het gaat over een meisje dat plotseling de denkbeeldige vriendjes van andere mensen kan zien. Dit is natuurlijk heel erg bijzonder, maar wat gaat en kan ze eigenlijk met deze superkracht doen?

IF filmposter
Bron: IF

De film laat een magisch avontuur zien, waarin het meisje de vergeten IF’s weer met hun families probeert samen te brengen. In de film zie je de acteerkunsten van Ryan Reynolds, Cailey Fleming, John Krasinski en Fiona Shaw.

IF
Bron: IF

Winactie

IF draait vanaf donderdag 16 mei in de bioscoop. J/M Ouders mag vijf keer twee kaarten weggeven. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wilt doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met woensdag 22 mei.

Ontdek: 7x de leukste musea voor kinderen in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.