Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Eropuit 25 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Winactie: Trolls 3 in Harmonie

De derde film van Trolls is al een tijdje te zien in de bioscoop, maar als jullie daar nog niet heen zijn geweest, hebben wij goed nieuws: wij mogen maar liefst vijf keer twee kaarten weggeven, met daarbij een pruik en een tattoo sheet.

Trolls 3 in Harmonie

Na twee succesvolle Trolls-films komt er een derde film, waarin Poppy en Branch eindelijk officieel een stelletje zijn. Ze groeien steeds dichter naar elkaar toe, wanneer Poppy het geheime verleden van Branch ontdekt. Hij was ooit namelijk bandlid van haar favoriete boyband BroZone, waarin hij samen met zijn vier broers zat. Helaas heeft Brance zijn broers niet meer gezien sinds de band uit elkaar ging en toen was hij nog jong.

Trolls
Filmposter trolls 3 in Harmonie

Als Floyd, de broer van Branch, ontvoerd wordt door gemene popsterschurken vanwege zijn muzikale talent, staan Branch en Poppy een meeslepend en emotioneel avontuur te wachten. Samen proberen ze alle broers weer bij elkaar terug te brengen en hopen ze zo te voorkomen dat het slecht afloopt met Floyd. In deze Nederlandse film hoor je onder andere de stemmen van Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond).

Winactie

J/M Ouders mag vijf keer twee bioscoopkaarten weggeven, met een pruik en tattoo sheet daarbij inbegrepen.

Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met 1 november.

Dit zijn de leukste uitjes voor kinderen tijdens deze herfstvakantie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.