Laura Saija
Laura Saija Ouders 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

15 betaalbare cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft. Je hoeft gelukkig geen fortuin uit te geven om een geweldig cadeau te vinden. Geen geld voor dure parfums of een nieuwe hogedrukspuit? Hier is je vader vast ook blij mee.

Of hij nu van avontuurlijke activiteiten houdt, graag tijd doorbrengt in de keuken of gewoon ontspannen geniet van zijn vrije tijd. Er is voor elke vader iets leuks te vinden.

15 betaalbare Vaderdagcadeaus

Deze cadeaus voor Vaderdag variëren in prijs van tien tot dertig euro.

Een boek

Als je vader van lezen houdt, zoek dan een interessant boek binnen zijn favoriete genre of over een onderwerp dat hem boeit. Het laat zien dat je weet wat hij leuk vindt.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Laat een sleutelhanger graveren met de initialen van je vader, een foto of een speciale boodschap. Elke keer als hij de deur opent, ziet hij dit.

Een set met scheerproducten

Verwen je vader met een mooie set scheerproducten, zoals scheercrème, aftershave en een scheerkwast. Een heerlijk verwenpakket.

Een gepersonaliseerde pen

Laat een pen graveren met de naam van je vader of een inspirerende quote. Je vader zal elke keer aan je denken bij het gebruiken van deze pen.

Een fotolijst

Geef je vader een fotolijstje met een mooie foto van jullie samen. Ja, ook jouw vader vindt het leuk om hier naar te kijken op zijn bureau.

Een abonnement op zijn favoriete tijdschrift

Geef je vader een jaar lang plezier met een abonnement op zijn favoriete tijdschrift. Elke maand wordt je vader weer aan jouw Vaderdagcadeau herinnert als het tijdschrift op de mat valt.

Een sportaccessoire

Als je vader een sportliefhebber is, geef hem dan een accessoire dat past bij zijn favoriete sport, zoals een nieuwe voetbal, golfbal of sporttas.

Een gepersonaliseerde fotopuzzel

Laat een foto omzetten in een puzzel, zodat je vader plezier kan hebben terwijl hij een mooie herinnering in elkaar zet. Daag hem wel een beetje uit met een puzzels van minstens 1000 stukjes.

Een kookboek

Als je vader van koken houdt, geef hem dan een kookboek met nieuwe recepten om uit te proberen. Hier heb je zelf ook nog profijt van!

Een bierproeverij

Koop een selectie van verschillende bieren uit verschillende streken en stel een persoonlijke bierproeverij samen voor je vader.

Een BBQ-accessoire

Als je vader van barbecueën houdt, geef hem dan een nieuw BBQ-gereedschap of een set met kruiden en sauzen om zijn grillsessies naar een hoger niveau te tillen.

Een filmavondpakket

Stel een pakket samen met zijn favoriete snacks, frisdrank en een film om samen naar te kijken. Een beetje quality time kan nooit kwaad.

Een plant

Voeg wat groen toe aan het leven van je vader met een mooie kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is. Leuk om mee te nemen naar zijn werk.

Een spel

Als je vader van spelletjes houdt, geef hem dan een nieuw bordspel of kaartspel om te spelen met vrienden of familie.

Wat willen vaders nou echt voor Vaderdag? (Nee, het zijn geen cadeaus)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.