Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 29 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste games van 2022 om deze feestdagen cadeau te geven

Cadeautjes uitzoeken voor kinderen is altijd lastig, zeker voor tieners. Vaak weet je namelijk helemaal niet meer wat ze nu allemaal precies leuk vinden en wat wel of niet hip is. Geen paniek, wij helpen je een handje. Heb jij een jonge gamer in huis? Dan zijn deze nieuwe games zeker een gewild cadeau.

Ook afgelopen jaar kwamen er weer een heleboel nieuwe games uit. Zoek jij nog een perfecte game voor jouw kind? Dan zijn deze games zeker het overwegen waard.

Dit zijn de leukste games van 2022

Er is voor ieder wat wils.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope is een gloednieuwe action-adventure game met Mario in de hoofdrol, exclusief op de Nintendo Switch. Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt. De game is geschikt voor 7 jaar en ouder en hier te koop.

Pokémon Scarlet en Violet

Ook de Pokémon-fans kunnen hun hart dit jaar weer ophalen, want er zijn weer twee gloednieuwe Pokémon-spellen uit. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. In deze nieuwe games uit de Pokémon-reeks verken je voor het eerst een open wereld en kan je met drie vrienden op avontuur om op zoek te gaan naar bekende en nieuwe Pokémon.

Met jouw gekozen eerste partner-Pokémon; Sprigatito, Fuecoco of Quaxly, ontdek je door middel van drie verschillende verhalen zelf welk pad je aflegt om de acht Gyms in Paldea te verslaan. Je koopt het spel hier.

Kirby en de vergeten wereld

Voor fanatieke gamers is Kirby geen nieuw figuur, maar het nieuwe spel Kirby en de vergeten wereld laat je weer op nieuwe manieren met dit schattige roze karakter spelen.

In dit spannende avontuur kunnen spelers gebruik maken van Kirby’s veelzijdige vaardigheden om vijanden te verslaan en hun weg te vinden door levendige 3D-werelden, waarin de resten van een verloren beschaving door de natuur zijn overwoekerd. Ook dit spel is voor 7 jaar en ouder en je shopt hem hier.

Nintendo Switch Sports

Liever actief bezig? Kies dan voor Ninendo Switch Sports. Misschien ken jij de sport spellen nog van de oude Wii, maar nu kun je ook op een vernieuwde manier sporten met de Nintendo Switch. Zwaai, trap of smash je dus naar de overwinning.

Speel offline samen met vrienden of online met spelers van over de hele wereld. Ben jij de beste in volleybal, voetbal, bowling of badminton? Ook leuk om samen met het gezin te spelen! Je koopt deze game hier.

Just Dance 2023

Voor de fans geen verrassing, want ieder jaar komt Just Dance met een nieuwe versie waarin de grootste en populairste hits staan. In de versie van 2023 dans je voor het eerst op BTS met ‘Dynamite’ en andere monsterhits. Je kunt het spel online spelen, maar ook offline tegen elkaar. Leuk om tijdens de feestdagen een dance battle te houden! Je koopt het spel hier.

5x geweldloze games die je jouw kind met een gerust hart kan laten spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.