Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Vrije Tijd 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Leukste Playstation 5 games die in het najaar van 2023 uitkomen

Het najaar van 2023 belooft leuk te worden voor gamers in Nederland, aangezien er een aantal spannende én uitdagende Playstation 5 games worden uitgebracht. Van avontuurlijke werelden tot meeslepende verhalen, hier onder staan enkele Playstation 5 games die leuk zijn voor oudere kinderen.

De volgende spellen zijn zeker de moeite waard en staan vast al op het verlanglijstje van jouw kind(eren). Kijk je mee?

Spannende Playstation 5 games

Lies of P – 19 September

In Lies of P speelt de speler Pinocchio, maar dan wel een Pinocchio met een donkere twist. Deze game heeft een uniek ‘leugensysteem’. Als speler moet je dus goed opletten wat je zegt en wat je doet. Elke beslissing zal het spel, en hoe het spel eindigt, namelijk gaan beïnvloeden. Ontdek snel wat er in de gevallen stad Krat en met Mr. Geppetto is gebeurd. Zoek hem en maak als Pinocchio de skills ondertussen nóg beter om de vele vijanden te verslaan.

EA Sports FC 24 – 29 September

Vanaf eind september is EA Sports FC 24 te koop. Vanaf dit jaar heet het bekende voetbalspel niet meer FIFA 24, maar EA Sports FC 24. Dit heeft alles te maken met licenties vanuit FIFA. In dit spel speel je samen met je vrienden in profclubs of ontwerp je je eigen club in de vernieuwde versie van Ultimate Team. In EA Sports FC 24 zitten zo’n 19.000 spelers, met meer dan 700 teams uit 30 verschillende competities. Er is dus keus genoeg.

Assassin’s Creed Mirage – 5 oktober

Op 12 oktober wordt, na de populaire Assassin’s Creed Valhalla, eindelijk het vervolg Assassin’s Creed Mirage uitgebracht. Deze game speelt zich 20 jaar voor Assassins Creed Valhalla af. In deze versie van Assassin’s Creed loop je in de gouden eeuw van Baghdad, tussen historische gebouwen. Als speler maak je deel uit van de hidden ones, een groep sluipmoordenaars die vechten voor onrecht en onderdrukking. Lukt het je om samen met je team de slechteriken te verslaan?

Spiderman 2 – 20 oktober

Dol op Spiderman? Speel dan ook deze PlayStation 5 game. Spiderman 2 komt eind oktober uit. In dit spel speel je met Peter Parker en Miles Morales. Je wisselt tussen beide personages en speelt met ieder een eigen verhaallijn. Zowel Miles als Peter hebben unieke krachten die in verschillende situaties goed van pas komen, zeker als je vijanden als Kraven en Lizard tegenkomt. Ook heb je de optie om je pak aan te passen, waardoor je nog sterker wordt.

Leukste Nintendo Switch games die binnenkort uitkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.