Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Gamen 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Nintendo Switch games die in lente en zomer 2023 uitkomen

Ieder seizoen komen er weer nieuwe Nintendo Switch spellen uit, zo ook aankomende lente en zomer. De Nintendo Switch is dé spelcomputer van dit moment. Onderweg of thuis? Je kind kan er overal mee spelen. Ben je benieuwd welke spellen er in de komende maanden worden uitgebracht? Bekijk ze in het volgende overzicht.

Van actie tot avontuur en van teamspellen tot strategie: de volgende spellen zijn de moeite waard en staan vast al op het verlanglijstje van jouw kind(eren).

Nintendo Switch games lente en zomer 2023

De volgende Nintendo Switch games komen in de komende weken en maanden uit.

Minecraft Legends

Releasedatum: 18 april 2023
Minecraft Legends is een actie spel waarbij het allemaal draait om strategie. In dit spel neemt een team van maximaal vier personen het op tegen een invasie Piglins. Het is aan het team om troepen te bouwen, een leger aan te sturen en forten en kastelen te beschermen. Het doel: The Overworld redden van de ondergang. Ontdek de levels en daag online vrienden uit voor een fortgevecht waarbij ieder team een eigen fort bouwt én beschermt.

Advance Wars 1+2 Reboot Camp

Releasedatum: 21 april 2023
Deze strategiegame is leuk voor jong en oud. Hierbij kan de speler een commandant met speciale vaardigheden uitkiezen. Vervolgens kan jouw troep de andere troepen aanvallen. Dit gebeurt niet alleen op het land, maar ook op zee en in de lucht. Liever samen spelen? Ook dat kan. Het spel kan met maximaal vier spelers worden gespeeld.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Releasedatum: 12 mei 2023
Dit spel is het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of The Wild, dat begin vorig jaar uitkwam. In dit avontuur gaat Link opnieuw de strijd aan en heeft nog meer nieuwe krachten. In dit spel wordt er zelfs gebruik gemaakt van auto’s en drones! Mocht jouw kind van actieavonturen houden, dan is dit spel zeker een aanrader.

Master Detective Archives: Rain Code

Releasedatum: 30 juni 2023
In dit spel speelt de speler de rol van Yuma, een detective die net begonnen is in The City of Rain. De detective heeft alleen een groot probleem: geheugenverlies. Daardoor vergeet Yuma belangrijke aanwijzingen. Gelukkig staat de speler er niet alleen voor, maar krijgt hij of zij hulp van de geest van Shimigami. Deze geest kent de stad van binnen en buiten en helpt de speler in zijn zoektochten. Als de dader gevonden is dan gaat de speler de strijd met hem aan die leidt tot gevechten vol actie.

Pikmin 4

Releasedatum: 21 juli 2023
Pikmin 4 is een populaire strategie game. Dit spel wordt het vierde deel van de Pikmin-serie. In dit spel kan de speler als astronaut de wildernis van een verlaten planeet ontdekken. De Pikmins lijken verdwenen, maar het is de taak van de speler om de wezens te zoeken en de weg naar huis te vinden. Dit keer brengt de speler een hond genaamd Otsjin mee op avontuur. Verken samen de parken en graslanden van de planeet.

Leukste Nintendo Switch games die binnenkort uitkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.