Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vakantie 21 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Plannen maar: dit zijn de schoolvakanties 2023-2024

Schoolvakanties

Ben jij nou een echte vakantieliefhebber of houd je gewoon van orde en duidelijkheid als het gaat om je vakanties plannen? Zet dan de schoolvakanties van het schooljaar 2023-2024 maar in de agenda, zo kun je je er elke keer ruim op tijd op voorbereiden.

En eerlijk: sommige vakanties vallen elk jaar weer anders, een overzicht van de schoolvakanties kan elke ouder wel gebruiken, toch?

De volgende vakantie

Voor sommige ouders geldt dat de tijd elk jaar zo snel gaat en je kinderen voor je het weet alweer vakantie hebben. Voor andere ouders gaat de tijd zo langzaam, dat ze niet kunnen wachten tot de volgende vakantie begint om eindelijk weer leuke dingen met hun kinderen te gaan doen. Hoe dan ook, een duidelijk overzicht van de schoolvakanties komt altijd van pas.

Daarom zetten wij de schoolvakanties van het schooljaar 2023-2024 voor jou op een rijtje. Je hoeft alleen maar de goede regio aan te klikken en dan weet je gelijk welke week jouw kinderen vakantie hebben. Zet het alvast in de agenda en de voorpret kan beginnen.

Schoolvakanties 2023-2024

Inhoud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.