Laura Saija
Laura Saija Vrije Tijd 30 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Bestelt jouw dochter ook van alles op SHEIN? Neem haar mee naar deze pop-up winkel

Voor de meeste tienermeisjes is de webshop van SHEIN onmisbaar. Make-up, kleding, tassen, alles wordt er gekocht. Logisch, want met een beperkt kleedgeld budget kunnen ze hier goedkoop shoppen.

Daarom is het extra leuk om als moeder-dochteruitje naar de pop-up store te gaan in hartje Amsterdam. SHEIN x De Duinroos opent van 3 t/m 6 mei haar deuren om klanten te verwelkomen in een betoverende wereld vol bloemen.

SHEIN x De Duinroos

Van 3 tot en met 6 mei transformeert Looiersgracht 60 in Amsterdam in een bloemenparadijs, waar je kunt genieten van de nieuwste lente- en zomercollecties van SHEIN.

In de 740m² grote pop-up store en laat je meevoeren door de sprookjesachtige setting die helemaal in het teken staat van bloemen. Niet alleen kun je de allernieuwste mode ter plaatse ontdekken, maar je hebt ook de mogelijkheid om je eigen tulpen te kopen in de bloemenshop van SHEIN x De Duinroos.

Shoppen bij SHEIN

Je vindt hier de nieuwste modecollecties voor vrouwen, inclusief curvy-opties, herencollecties, accessoires en kleding voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Naast dit uitgebreide assortiment biedt de pop-up store ook een speciale make-up hoek, een foto-booth te midden van een zee van tulpen voor prachtige selfies, en een gezellige koffiecorner. Bovendien heeft De Duinroos, de creatieve bloemenwinkel mede-eigendom van Anna Nooshin, een betoverende bloemenshop ingericht waar je de mooiste pioentulpen kunt kopen.

Geen miskopen meer op SHEIN, want in deze winkel kan je dochter alles gewoon in het echt zien. Daarna nog even met z’n tweeën Amsterdam in en jullie dag is vast geslaagd.

Waar en wanneer?

De pop-up store SHEIN x De Duinroos is te bezoeken van 3 t/m 6 mei tussen 10:30 tot 19:30 uur op de Looiersgracht 60 in Amsterdam.

Kleedgeld, krijgt jouw kind wel genoeg?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.