Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Vrije Tijd 10 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Maak kans op het reisspel LogiBugs

Voor mee in de vakantiekoffer, om te spelen achterin de auto of in het vliegtuig: LogiBugs van SmartGames is een hartstikke leuk reisspelletje voor kinderen vanaf zes jaar. Het zit in een compact doosje én is magnetisch, wat het dus zo handig maakt voor onderweg. Geen rondvliegende onderdelen, of in dit geval lieveheersbeestjes. En goed nieuws: wij verloten een aantal exemplaren.

Klinkt dit als muziek in de oren voor jou? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen aan de winactie.

Wat is LogiBugs?

LogiBugs is een spel dat je kind alleen kan spelen. Er zijn 48 opdrachten te spelen, die makkelijk beginnen en steeds uitdagender worden. Je kind krijgt hints in de vorm van kleuren, cijfers en opdrachten en moet er zo voor zorgen dat alle lieveheersbeestjes op de juiste plek terechtkomen. Het is een echte hersenkraker dat hartstikke leuk is om te spelen, maar ook nog eens leerzaam is. Je kind werkt tijdens het spelen namelijk aan zijn concentratie en het leert probleemoplossend denken.

Bovendien weten we zeker dat je zoon of dochter wel even zoet is met LogiBugs, dus dat is een win-win-winsituatie als je het ons vraagt.

Winactie Logibugs
Bron: SmartGames Smartgames

5x LogiBugs winnen

J/M Ouders mag 5x een spel van LogiBugs weggeven. Wil jij meedoen? Bekijk de winactie op Instagram en maak kans. Deelnemen kan tot en met woensdag 17 juli.

Op vakantie met de auto? 10x do’s en don’ts voor op de achterbank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.