Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Eropuit 3 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze Sinterklaasfilms wil je niet missen in de bioscoop (+ toffe winactie)

Met het weer van de afgelopen tijd ben je waarschijnlijk veel binnen geweest. Jammer, maar helaas kunnen we daar niks aan veranderen. Wat we wel kunnen doen, is tips geven voor als het regent, daarom een lijstje van leuke Sinterklaasfilms die nu in de bios draaien.

Nog leuker: je kunt zelfs kaartjes winnen voor De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond!

Sinterklaas komt eraan

Het is november, de pepernoten liggen al een tijdje in de winkel en de reclames slaan je om de oren: je kan er niet meer omheen, Sinterklaas komt er weer aan. Misschien vind jij het ook wel een leuke periode, misschien ben je er al klaar mee voor het überhaupt begonnen is, maar de meeste kinderen kijken er enorm naar uit dat de goedheiligman weer in het land komt.

Ook in de bioscoop kun je er niet meer omheen, meerdere Sinterklaasfilms spelen al een tijdje. Vind jij het leuk om je kind te verrassen of heb je gewoon zin in een leuk uitje met je kind of het hele gezin? Kijk dan eens naar ons lijstje van de Sinterklaasfilms en kies de leukste uit om heen te gaan.

Sinterklaasfilms in de bioscoop

Deze drie Sinterklaasfilms kun je nu zien in de bioscoop:

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Ook dit jaar is De Grote Sinterklaasfilm te zien met deze keer als titel: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond. Sinterklaas wil dit keer zijn verjaardag eens goed vieren. Het is namelijk zo dat hij dit jaar voor de honderdste keer naar Nederland komt! Reden voor een feestje dus. De lieve goede Sint wil daarom elk kind een extra cadeautje geven, maar opeens doet zich een groot probleem voor. Als dat maar goed komt. Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Voor deze film mag J/M Ouders één keer vier kaartjes met twee pietenpakjes verloten. Bekijk via deze Instagrampost hoe je mee kunt doen.

De Club van Sinterklaas film: de gestrande stoomboot

In deze Sinterklaasfilm gooit een papegaai roet in het eten. Alle chocoladeletters smelten door de gekleurde vogel en dan komt de stoomboot ook nog eens terecht op een eiland. Dat eiland is vol verrassingen… In deze film speelt ook de bekende TikTok-tweeling Quinn en Aaron en ook zie je alle bekende pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando. Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Sint Ahoy!

In deze film gaan Sinterklaas en de pieten op een magisch avontuur waarbij ze per ongeluk op Curaçao terecht komen. Daar zijn piraten, waaronder Kapitein Bakkeljauw, op zoek naar de schat van Kapitein Witbaard. Ze beleven samen een groot en grappig avontuur, maar of ze de schat ook echt vinden, is natuurlijk de vraag. Aan het einde van de film zit nog een leuke twist, want wie is die Kapitein Witbaard nou eigenlijk? Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

30 dingen die je met je kinderen kan doen als het regent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.