Gina Koninkx
Gina Koninkx Social media 18 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Lees je even in, coole mama! Dit zijn de grootste hits van het moment op TikTok waar je kids op dansen

Wanneer je de kamer van je kids, de woonkamer of de keuken binnen loopt staan ze altijd te dansen voor hun telefoon. Natuurijk weet jij inmiddels het een en het ander van TikTok maar je blijft je verbazen over de dansjes die ze blijven herhalen. Indruk maken op je kids? Check even de laatste TikTok trends van 2020.

TikTok trends van 2020

Binnen no time (en ja daar heeft de quarantaine zeker aan bijgedragen) stond half Nederland dansend voor haar telefoon. Vooral kids tussen de 8 en 16 jaar zijn gek op TikTok en studeren met gemak een uur een dansje in om deze moves vervolgens vast te leggen voor hun volgers. Welkom in 2020, dit zijn de grootste TikTok trends van de afgelopen tijd.

1. Savage Love

Echt een van de meest populaire dansjes van dit moment op TikTok. Er zijn verschillende variaties bedacht op dit nummer – waarschijnlijk zal vooral de meest irritante versie je bijgebleven zijn. Kan jij ‘m al?

https://www.youtube.com/watch?v=1mRlcpxaSDQ

2. Say so

Ook een echte klassieker op TikTok inmiddels. Dit dansje krijg jij ook nog wel uit je hoofd geleerd.

https://www.youtube.com/watch?v=piZjA6or4dA

3. De Toosie Slide

Dan de Toosie Slide van Drake. Zijn nummers zijn sowieso een hype op het platform. In deze video zie je hoe het dansje gaat en dat lijkt makkelijker dan het daadwerkelijk is.

https://www.youtube.com/watch?v=RDKW793ZQQ0

4. Renegade

Dit nummer heb je waarschijnlijk al honderden keren voorbij horen komen. De een vindt het fantastisch, de ander kan het echt niet meer aanhoren. Toch blijft het nummer een enorme TikTok trend in 2020.

5. Supalonely

Dit nummer hoor je ook opeens overal. De grap is dat sommige nummers een trend worden door TikTok. Stiekem toch wel een heel lekker nummer dit.

https://www.youtube.com/watch?v=_bcTdrhyF0Y

6. Savage

Compilaties van de populairste dansjes op TikTok worden op YouTube miljoenen keren bekeken. Kids willen de pasjes onder de knie krijgen. Hoe leuk als jij deze instudeert en je kids verrast met je allerbeste versie op – jawel – je eigen TikTok-kanaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.