Julia van Buuren
Julia van Buuren Feestdagen 29 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Viking of hippie? 5x de leukste verkleedkleding tijdens carnaval voor jouw kind

Nog even en carnaval staat weer voor de deur. Toch kan het elk jaar weer een uitdaging zijn om een nieuwe outfit voor jou en je kind uit te kiezen. Op zoek naar verkleedkleding? Hierbij een top vijf van de leukste verkleedkleding voor jouw kind tijdens carnaval.

Van zaterdag 10 februari tot en met dinsdag 13 februari is het feest in het zuiden van ons land (uitzonderingen daargelaten). En dit moet natuurlijk goed gevierd worden met passende verkleedkleding.

5x de leukste verkleedkleding tijdens carnaval

Er is genoeg keuze, maar om het wat makkelijker te maken geven wij vijf tips.

1. Dokter

Weet jouw kind al wat hij of zij later wil worden? Als het antwoord arts is, dat is dit dé perfecte verkleedkleding. Dit kostuum kan voor zowel jongens als meisjes en is makkelijk zelf te maken.

2. Prince charming

Iedereen kent prince charming wel en misschien past dit kostuum wel bij jouw zoon. Is hij stoer en vindt hij het leuk om er mooi uit te zien? Zoek dan niet verder.

3. Pippi Langkous

Sommige kostuums zijn zowel leuk voor jouw kind als voor jezelf. Want wie keek er nou niet naar Pippi Langkous? Deze serie uit de jaren ’70 is al generatieslang populair. Kent jouw dochter het nog niet? Dan is het misschien tijd om samen wat afleveringen te gaan kijken.

4. Viking

Ben je als ouder fan van de serie Vikings? Dan is dit een leuk kostuum voor je kind en wellicht ook voor jezelf. Zeker wanneer jouw zoon of dochter stoer is en houdt van avontuur, zal deze outfit in de smaak vallen. Ook dit kostuum kun je zelf maken en samenstellen.

5. Hippie

De jaren zestig zijn inmiddels al een flinke tijd geleden, maar nog steeds is hippie kleding populair. Ga terug in de tijd en kies verkleedkleding die helemaal past bij de hippiecultuur. Ook hier is het leuk om als ouder een passende outfit bij te scoren. Een hippie outfit is eenvoudig te maken met de juiste kleding en printjes, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Handig in dure tijden! 6 tips om de leukste tweedehands kinderkleding te scoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.