Laura Saija
Laura Saija Ouderschap 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

10x films en series op Netflix om samen met je dochter te kijken

Zet de popcorn maar klaar! Met deze series en films hebben jij en je dochter gegarandeerd een gezellige avond. Deze heerlijke feel good films en series om samen met je dochter te kijken staan allemaal op Netflix.

Kruip lekker samen onder een dekentje en zet de volgende films en series op met je dochter. Wie weet schept het weer een nieuw soort band.

Series om met je dochter te kijken

Deze series om samen met je dochter te kijken staan nu op Netflix.

Ginny & Georgia

De 15-jarige Ginny is veel volwassener dan haar 30-jarige single moeder Georgia. Ze verhuizen naar een andere staat omdat Georgia haar kinderen een betere jeugd wil geven dan zij had.

Gilmore Girls

Over de humoristische avonturen van Rory en haar alleenstaande moeder Lorelai. Deze serie keek je misschien vroeg vanuit Rory’s perspectief. Nu kun je hem als moeder kijken en lig je dubbel om de herkenbare situaties waarin Lorelai zich bevindt. In 2016 verscheen op Netflix het vervolg van de serie met Rory als volwassene.

Never Have I Ever

De Indiase Devi heeft op school twee beste vriendinnen, de lesbische half zwarte, half witte Fabiola en de Aziatische Eleanor. Op school worden ze vanwege hun slimheid en diversiteit de UN genoemd. Als Devi populair wil worden, maken haar vrienden en familie het haar niet makkelijk.

Emily In Paris

Hebben jij en je dochter een passie voor mode? Dan is Emily in Paris een feestje om naar te kijken. Emily verhuist voor haar werk een jaar naar Parijs. Ze spreekt geen woord Frans en haar Franse collega’s zitten niet op haar te wachten.

Great news

Een komedie over een succesvolle nieuws producer die een uitdaging op het werk krijgt. Haar moeder is de nieuwe stagiaire.

Films om met je dochter te kijken

Deze films om samen met je dochter te kijken staan nu op Netflix.

Moxie

De 16-jarige Vivian woont samen met haar moeder Lisa. Ze raakt geïnspireerd door het rebelse verleden van haar moeder en start een feministische revolutie op school.

Yes Day

Twee ouders besluiten een zogenaamde Yes Day in te lassen. Ze zeggen een hele dag alleen maar ‘ja’ op alles wat hun kinderen vragen.

Dumplin

De plus-size tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin, schrijft zich als protest in bij de lokale schoonheidswedstrijd. Het draait uit op een revolutie in het kleine dorpje waar ze wonen.

All Together Now

Een optimistische, succesvolle scholiere moet lange uren maken in een donutwinkel om haar alleenstaande moeder financieel te helpen. Niemand weet zij en haar moeder dakloos zijn en in een bus wonen.

Candy Jar

Een introvert meisje uit de middenklasse en een jongen uit een welgesteld gezin komen samen in het debat team. Ze komen erachter dat ze toch goed kunnen samenwerken, ondanks hun verschillende familieachtergrond.

Netflixen maar! Dit zijn de leukste films voor tieners op dit moment

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.